Μαρκιόνε: «Στο ίδιο επίπεδο με τη Mercedes»

Gazzetta team
Μαρκιόνε: «Στο ίδιο επίπεδο με τη Mercedes»
Ο Σέρτζιο Μαρκιόνε πιστεύει ότι η Ferrari είναι στο ίδιο επίπεδο με τη Mercedes και υποσχέθηκε πως θα διορθωθούν τα προβλήματα.

Τα προβλήματα της Ferrari έχουν αφήσει πίσω τον Σεμπάστιαν Φέτελ στη μάχη του τίτλου, τη στιγμή που η Scuderia έχει ουσιαστικά χάσει το πρωτάθλημα στους κατασκευαστές. Το κακό είναι ότι η ομάδα του Μαρανέλο είχε... θέματα σε τρεις σερί αγώνες, κάτι που δεν επιτρέπεται για μία ομάδα τέτοιου βεληνεκούς, η οποία έχει στόχο αποκλειστικά και μόνο την επιστροφή στην κορυφή.

Ωστόσο, ο Σέρτζιο Μαρκιόνε πιστεύει ότι το μονοθέσιο είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτό της Mercedes, ενώ υποσχέθηκε πως τα πάντα θα διορθωθούν στους εναπομείναντες αγώνες της σεζόν. «Δεν έχει χαθεί η σεζόν. Δε θα μιλήσω για κακή τύχη, δεν πιστεύω σε αυτή. Το σημαντικό είναι να μη χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Είμαι χαρούμενος με ό,τι έχει κάνει η ομάδα και είμαι σίγουρος ότι στους επόμενους τέσσερις αγώνες θα κλείσουμε τη μεγαλύτερη διαφορά με τη Mercedes. Χωρίς να γίνομα αλαζόνας, νομίζω ότι το μονοθέσιο είναι στο ίδιο επίπεδο, αν όχι σε καλύτερο, με τη Mercedes. Αν δεν είχαμε προβλήματα στους τρεις τελευταίους αγώνες, θα είχαμε τώρα διαφορετική συζητήση.

Πρέπει να ανανεώσουμε τη δέσμευσή μας στην αξιοπιστία των στοιχείων που χρησιμοποιούμε για την F1. Τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις είχαν καταστροφικές συνέπειες στην απόδοση της Scuderia. Θα τα διορθώσουμε», ανέφερε ο πρόεδρος της Ferrari. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Φέτελ έχει μείνει 59 βαθμούς πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον, ενώ η Scuderia βρίσκεται στο -145 από τη Mercedes.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!