Έξι τραγικές εβδομάδες για τον Φέτελ (vid)

Gazzetta team
Έξι τραγικές εβδομάδες για τον Φέτελ (vid)
Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, ο Σεμπάστιαν Φέτελ πήρε τον... κατήφορο, με τα προβλήματα να κορυφώνονται στους τρεις τελευταίους αγώνες.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Μέχρι το καλοκαιρινό διάλειμμα ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν μπροστά στη βαθμολογία, όμως οι διακοπές φαίνεται ότι του έκαναν κακό και από το Βέλγιο και μετά άρχισε να παίρνει τον... κατήφορο. Δεύτερη θέση στο Σπα, τρίτη στη Μόντσα για να έρθει το... αποκορύφωμα στους επόμενους τρεις αγώνες.

Τα προβλήματα οδήγησαν τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή σε δύο εγκαταλείψεις (ατύχημα στη Σιγκαπούρη, κινητήρας στην Ιαπωνία), ενώ το πρόβλημα στον κινητήρα στις κατατακτήριες δοκιμές της Μαλαισίας τον άφησαν να εκκινεί από την τελευταία θέση και κατάφερε να τερματίσει μόλις στην τέταρτη.

Έξι τραγικές εβδομάδες, λοιπόν, για τον πιλότο της Ferrari, που βλέπει τον τίτλο να κάνει... φτερά, με το επίσημο κανάλι της Formula1 στο youtube να τις παρουσιάζει μ' ένα ξεχωριστό βίντεο. Στον αντίποδα, ο Λιούις Χάμιλτον εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα όποια... θέματα του αντιπάλου του.

Ο Βρετανός έχει 4 νίκες και μία δεύτερη θέση σε 5 αγώνες, μετά τις διακοπές, ώστε να έχει πάρει μία διαφορά 59 βαθμών από τον Φέτελ και να έχει βάλει γερές βάσεις για την κατάκτηση του τέταερτου τίτλου της καριέρας του τέσσερα Γκραν Πρι πριν το φινάλε της σεζόν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!