Η Red Bull καλεί τον Μάσα να αποσυρθεί

Gazzetta team
Η Red Bull καλεί τον Μάσα να αποσυρθεί
Δια στόματος Χέλμουτ Μάρκο η Red Bull καλεί τον Φελίπε Μάσα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, μετά την παρεμπόδιση του Μαξ Φερστάπεν στη Σουζούκα.

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του ο Φελίπε Μάσα, με τις πιθανότητες για παραμονή του στη Williams να είναι μοιρασμένες. Ωστόσο, μετά απ' ό,τι συνέβη στους τελευταίους γύρους του αγώνα της Σουζούκα, η Red Bull τον καλεί να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Βραζιλιάνος είχε μείνει έναν γύρο πίσω και, όταν ήρθε η ώρα για τις μπλε σημαίες, άφησε τον Λιούις Χάμιλτον να περάσει και... φρέναρε τον Μαξ Φερστάπεν. Γεγονός που εκνεύρισε τους «κόκκινους ταύρους», ώστε να τον καλούν να αποσυρθεί.

«Ο Μαξ (Φερστάπεν) είχε τον ρυθμό να επιτεθεί στον Χάμιλτον. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό, όταν πλησιάζουν οι πρωτοπόροι. Χωρίς το επεισόδιο, θα είχαμε ένα συναρπαστικό φινάλε. Θα είναι καλύτερα, αν ο Μάσα αποσυρθεί», δήλωσε ο σύμβουλος των Αυστριακών, Χέλμουτ Μάρκο.

Βέβαια, ο πιλότος της Williams έχει δικαιολογία ότι έδινε μάχη με τον Φερνάντο Αλόνσο για τη δέκατη θέση, όμως οι κανονισμοί λένε ότι οι οδηγοί δεν πρέπει να αγνοούν τις μπλε σημαίες. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν τιμωρηθεί επειδή έπραξαν κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!