Θέλει Ρικιάρντο, Φερστάπεν μέχρι το 2020 η Red Bull

Gazzetta team
Θέλει Ρικιάρντο, Φερστάπεν μέχρι το 2020 η Red Bull
Σύμφωνα με τον Κρίστιαν Χόρνερ, η Red Bull επιθυμεί να διατηρήσει τους Ντάνιελ Ρικιάρντο και Μαξ Φερστάπεν τουλάχιστον μέχρι το 2020.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς για να μιλάμε για συμβόλαια που λήγουν την επόμενη χρονιά, όμως φαίνεται ότι θα απασχολήσουν πολύ κόσμο αυτά των Ντάνιελ Ρικιάρντο και Μαξ Φερστάπεν. Οι δύο πιλότοι της Red Bull θα αποτελέσουν... μήλον της έριδος για τις κορυφαίες ομάδες του σπορ, τη στιγμή που θέλει να τους διατηρήσει στο... ρόστερ της η Red Bull.

Την αποκάλυψη έκανε ο Κρίστιαν Χόρνερ, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία των «κόκκινων ταύρων» να παραμείνουν ο Αυστραλός κι ο Ολλανδός τουλάχιστον μέχρι το 2020. «Ο Ρικιάρντο είναι τεχνικά εκτός συμβολαίου στο τέλος του 2018 επειδή θα συμπληρώσει το πενταετές.

Όμως, είναι ξεκάθαρος ο στόχος μας να διατηρήσουμε αμφότερους τους οδηγούς μας μέχρι το 2020», είπε ο επικεφαλής της ομάδας του Μίλτον Κέινς. Βέβαια, υπάρχει και ο Κάρλος Σάινθ, ο οποίος μάλλον θα βλέπει... κλειστές τις πόρτες στην RB για πολύ καιρό και θα πρέπει να εστιάσει στο πρότζεκτ με τη Renault.

Ο Ισπανός θα τρέξει με τους Γάλλους από το Γκραν Πρι των ΗΠΑ στο Όστιν, αλλά πρώτη του προτεραιότητα παραμένει η Red Bull, αν και τώρα έχει την πρώτη του ευκαιρία για κάτι καλό με μία εργοστασιακή ομάδα. «Ήθελα να διατηρήσουμε με συμβόλαιο τον Κάρλος ως επιλογή, αφού δε θα είναι μαζί μας την επόμενη χρονιά.

Όμως, θέλουμε τον Ρικιάρντο και τον Φερστάπεν στα μονοθέσια της Red Bull. Αμφότεροι απολαμβάνουν να είναι στην ομάδα. Η διαφορά με τον Ντάνιελ είναι ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του έχει ενόψει το τέλος του συμβολαίου του», πρόσθεσε ο Χόρνερ. Έτσι, λοιπόν, όλα δείχνουν ότι θα είναι... καυτή και η επόμενη silly season της Formula1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!