Με DNA crossover το Ford Focus Active

Gazzetta team
Με DNA crossover το Ford Focus Active
Το μικρομεσαίο μοντέλο της Μπλε Οβάλ εταιρείας αποκτά μια έκδοση με crossover στυλ για όσους αρέσκονται στις light εκτός δρόμου περιπλανήσεις και δένει εξαιρετικά με τον τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1.5 EcoBoost.

Η γκάμα του Ford Focus σήμερα, είναι πληρέστερη από ποτέ. Το μικρομεσαίο οικογενειακό δεν προσφερόταν σε καμία φάση της «ζωής» του σε τόσες εκδόσεις και ο στόχος της μάρκας ήταν να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη γκάμα αγοραστών. Το σπορ ST-Line, τo πολυτελές Vignale, το πρακτικό Station Wagon και το απλό Focus, πλαισιώνονται από το Active που ο ρόλος του είναι να καλύψει τους πιο «περιπετειώδεις» πελάτες.
Για αρχή η Ford αύξησε την απόσταση από το έδαφος. 3 εκατοστά εμπρός και 3,4 πίσω ήταν αρκετά για να δώσουν δυνατότητα στο Focus Active να κινείται σε light off road διαδρομές και να έχει ένα ψηλότερο feeling από τη θέση οδήγησης. Φυσικά επειδή μιλάμε για τη Ford δεν αρκέστηκαν απλώς σε «σήκωμα», αλλά για αναθεώρηση ολόκληρης της ανάρτησης. Τα Active εφοδιάζονται μόνον με το σύστημα ανεξάρτητης ανάρτησης πολλαπλών συνδέσμων σε κάθε τροχό, δεν υπάρχει σε καμία έκδοση κινητήρα ημιάκαμπτος πίσω και έχουν τοποθετηθεί ελατήρια, αντιστρεπτικές και αμορτισέρ ειδικά διαμορφωμένα για τη συγκεκριμένη έκδοση...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!