Με την αδρεναλίνη στα ύψη το νέο τεύχος inMotion

Γιώργος Βαρίνος
Με την αδρεναλίνη στα ύψη το νέο τεύχος inMotion
To 51o τεύχος inMotion είναι εδώ! Με δοκιμές νέων μοντέλων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενδιαφέροντα αφιερώματα και τα σημαντικότερα νέα από τον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας. Απολαύστε το!

Η ομάδα του inMotion by gazzetta.gr έκανε πάλι το…θαύμα της και ετοίμασε ένα περιοδικό με πλούσια ύλη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα. Το ψηφιακό τεύχος 51 είναι –όπως και όλα τα προηγούμενα- διαδραστικό, δεν χρειάζεται κατέβασμα για να διαβαστεί και βέβαια προσφέρεται δωρεάν από το gazzetta.gr.

Διαβάστε το εδώ

Δείτε τι σας ετοιμάσαμε αυτή τη φορά: Ταξιδεύουμε στη Γερμανία και οδηγούμε με οδηγό το μέλλον τις νέες ηλεκτροκίνητες Mercedes.

Παρουσιάζουμε το νέο Toyota RAV4, από το οποίο παίρνουμε μία δυνατή πρώτη γεύση στην περιοχή της Βαρκελώνης. Δοκιμάζουμε εξαντλητικά επί ελληνικού εδάφους: Τη συναρπαστική Alfa Romeo Stelvio με τον ντιζελοκινητήρα των 210 ίππων. Το νέο Suzuki Vitara στην τετρακίνητη εκδοχή του με τον χιλιάρη βενζινοκινητήρα. Το στυλάτο και ταξιδιάρικο Peugeot 3008 GT με το αυτόματο σαζμάν των 8 σχέσεων.

Το ταξιδιάρικο Nissan Qashqai με τον ντιζελοκινητήρα «διαμάντι» των 1,5 λίτρων. Το Suzuki Swift με προηγμένη υβριδική τεχνολογία για μεγαλύτερη οικονομία. Το cool και ποιοτικό SUV VW T-Roc με τον γνωστό κινητήρα βενζίνης του ενός λίτρου. Διαβάστε το εξαιρετικό αφιέρωμα για τον Ελληνοαμερικανό σχεδιαστή αυτοκινήτων Άλεξ Σαράντος Τρεμούλης. Δείτε τα 10 μοντέλα, που θα λάμψουν το 2019. Μάθετε, πώς θα γίνετε συνδρομητής στις εταιρείες αυτοκινήτων και θα αλλάζετε τα μοντέλα σαν τα πουκάμισα.

Και βέβαια στο 51ο τεύχος inMotion by gazzetta.gr δοκιμάζουμε τις νέες μοτοσικλέτες, που λανσαρίστηκαν πρόσφατα στην ελληνική αγορά, ενώ αποκαλύπτουμε όλα τα σημαντικά νέα και τις ειδήσεις γύρω από τους δύο και τους τέσσερις τροχούς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!