Ford Mustang και η ζωή αποκτά άλλο νόημα!

Γιώργος Βαρίνος
Ford Mustang και η ζωή αποκτά άλλο νόημα!
Πόσο ωφέλησε η ανανέωση τη Ford Mustang και πόσο ταιριάζει ένα τετρακύλινδρο μοτέρ στην καρδιά ενός αμερικανικού Pony-Car; Ακολουθούν οι απαντήσεις.

Το αυθεντικό Muscle-Car, πρέπει να είναι προικισμένο με έναν κινητήρα V8 μεγάλου κυβισμού, να βρυχάται όταν επιταχύνει σαν λιοντάρι της ασφάλτου και να δείχνει ανά πάσα στιγμή έτοιμο για κόντρες. Στην περίπτωση ωστόσο της Ford Mustang δεν έχουμε να κάνουμε με ένα σκληροπυρηνικό Muscle-Car «κλασικής κοπής», αλλά με ένα Pony-Car, δηλαδή κάτι λιγότερο άγριο και ελαφρά πιο πολιτισμένο, ώστε να μην αποδεικνύεται απαγορευτικό σε καθημερινή χρήση.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις


Οι οπαδοί της απόλυτης γνησιότητας ανατριχιάζουν βεβαίως και μόνον στο άκουσμα των λέξεων «τετρακύλινδρος


Ecoboost», πίσω από τις οποίες κρύβεται –στη συγκεκριμένη περίπτωση- ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 2,3 λίτρων της προσιτότερης έκδοσης της Mustang. Ενας λόγος λοιπόν παραπάνω, να καθίσουμε στο τιμόνι του πισωκίνητου σπορ μοντέλου μετά την πρόσφατη ανανέωσή του και να απαντήσουμε στο ερώτημα, «ύβρις ή χρυσή τομή»;


Η Mustang έκτης γενιάς αποβιβάστηκε στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2015 και προκάλεσε χάρη στον πανέμορφο σχεδιασμό της ρίγη συγκίνησης στους κατοίκους της Γηραιάς Ηπείρου, τόσο στην έκδοση Coupe (‘’Fastback’’), όσο και Cabriolet (‘’Convertible’’). Τρία χρόνια αργότερα έκανε την εμφάνισή του στους ευρωπαϊκούς δρόμους το ανανεωμένο μοντέλο, που δεν είχε βεβαίως κανένα λόγο να αλλάξει σχεδιαστική φιλοσοφία και γραμμές.


Το αποτέλεσμα μεταφράζεται σε περιορισμένες οπτικές αλλαγές, οι οποίες εντοπίζονται κυρίως...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!