Με στυλ και πλέον πιο δυνατό το νέο Honda Jazz

Γιώργος Βαρίνος
Με στυλ και πλέον πιο δυνατό το νέο Honda Jazz
Το νέο Honda Jazz, η τελευταία έκδοση του πρακτικού και δημοφιλούς μικρού hatchback, εξακολουθεί να προσφέρει ένα μοναδικό μίγμα ευρυχωρίας, ποιότητας και τεχνολογίας στην κατηγορία B.

Το νέο Jazz βασίζεται στην επιτυχία των προκατόχων του ως παγκόσμιο αυτοκίνητο. Γνωστό και σαν «Fit» σε μερικές αγορές, έχει πουλήσει πάνω από 7 εκατομμύρια μονάδες σε όλο τον κόσμο από το 2001 που παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά. Ενώ το νέο μοντέλο διατηρεί την κλασική φόρμα ενός Jazz, διαθέτει ανανεωμένα, σπορ στιλιστικά στοιχεία, με πιο τολμηρή νέα σχεδίαση με έντονες χαρακτηριστικές γραμμές και την προσθήκη μιας νέας έκδοσης Dynamic.
Το Jazz ενσαρκώνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Honda, «man maximum, machine minimum». Το Jazz που αγγίζει τα 4μ. μήκος διαθέτει ρεζερβουάρ καυσίμου στο κέντρο που επιτρέπει μεγαλύτερη ευρυχωρία και καινοτόμες χωροταξικές λύσεις. Το σύστημα Magic Seats της Honda διασφαλίζει απαράμιλλη ευελιξία εσωτερικού και άφθονους χώρους με ποικίλες διατάξεις για τη μεταφορά φορτίων και επιβατών.
Στο εσωτερικό, οι επιβάτες απολαμβάνουν αναβαθμισμένη ποιότητα και προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, καθώς και μεγαλύτερη οικονομία και δυναμικότερη οδική συμπεριφορά.
Μαλακά, ποιοτικά υλικά και μελετημένη σχεδίαση εσωτερικού συνθέτουν ένα προηγμένο περιβάλλον που συμπληρώνεται από μία οθόνη αφής επτά ιντσών στο κέντρο του ταμπλό με το γνωστό σύστημα
infotainment Honda Connect, ανάλογα με την έκδοση.

Το νέο Jazz διατίθεται με δύο ισχυρούς και αποδοτικούς βενζινοκινητήρες.
Τον ήδη γνωστό 1.3 L i-VTEC με τους 102 ίππους της σειράς Earth Dreams Technology της Honda, και τον νέο 1.5 i-VTEC με τους 130 ίππους. Ο νέος κινητήρας των 1.500 κ.εκ. προσφέρεται με το Jazz για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ως...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!