Το Fiat 500L Mirror «καθρέφτης» του ιταλικού στυλ

Το Fiat 500L Mirror «καθρέφτης» του ιταλικού στυλ
To νέο Fiat 500L Mirror «μιλάει» στην ψυχή του οικογενειάρχη, που χρειάζεται χώρους, αλλά δεν συμβιβάζεται, όσον αφορά στη φινέτσα και στο οικονομικό κόστος χρήσης και απόκτησης.

Mε μοναδικό ντιζάιν, αλλά και πολλά προνόμια, το Fiat 500L συστήνεται ξανά στην αγορά ως ένα αυτοκίνητο που θα καλύψει κάθε οικογενειακή ανάγκη. Η νέα έκδοση Mirror της δοκιμής μας ξεχωρίζει από το high tech προφίλ της, αναβαθμίζοντας και απλοποιώντας την οδηγική εμπειρία και κάνοντας πιο εύκολη τη ζωή των επιβατών. Παράλληλα, συνοδεύεται από πρόσθετα κίνητρα αγοράς, όπως τα πέντε χρόνια εγγύηση, η άτοκη χρηματοδότηση και το συνολικό όφελος έως 3.700€.
Εξωτερικά, οι στρογγυλοί εμπρόσθιοι προβολείς με τις χρωμιωμένες ενθέσεις και τα φώτα ημέρας τύπου LED σχηματίζουν τα δύο μηδενικά του θρυλικού 500, ενώ ο προφυλακτήρας και η μοντέρνα γρίλια χαμηλά κάτω από τη μάσκα προσδίδουν στυλ και κομψότητα. Στο πίσω μέρος προβλέπονται διακοσμητικά από χρώμιο και τα φώτα ομίχλης και πορείας έχουν μετατεθεί χαμηλά στον προφυλακτήρα, για μέγιστη αποδοτικότητα του συστήματος φωτισμού.
Στο εσωτερικό το πρώτο που θα εκτιμήσει κανείς είναι οι άφθονοι χώροι. Πέντε επιβάτες θα βολευτούν με απαράμιλλη άνεση, ακόμη κι αν μιλάμε για υψηλόσωμα άτομα, ενώ το ντιζάιν βρίσκεται και πάλι σε πρώτο πλάνο και κλέβει την παράσταση με ένα διακοσμητικό φιλέτο στην κεντρική κονσόλα στο...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!