Grandland X Ultimate, το απόλυτο SUV της Opel

Γιώργος Βαρίνος
Grandland X Ultimate, το απόλυτο SUV της Opel
H Opel λανσάρει την κορυφαία έκδοση του Grandland X με έναν υπέροχο πετρελαιοκινητήρα 177 ίππων και με ένα καταπληκτικό πακέτο εξοπλισμού, που πείθει και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες.

Θα το λέγαμε και τόλμη! Την ώρα που κάποιοι αναθεματίζουν τους ντιζελοκινητήρες, η Opel πάει κόντρα στο ρεύμα και λανσάρει το Grandland X Ultimate με ένα δίλιτρο μοτέρ πετρελαίου 177 ίππων, που πληροί ωστόσο τις αυστηρές αντιρρυπαντικές προδιαγραφές Euro 6d-TEMP, άρα δεν το αφορά κατά κανένα τρόπο η συζήτηση περί ‘’βρώμικου ντίζελ’’.
Το κορυφαίο SUV της Opel μας υποδέχθηκε στο Μπιλμπάο, για να το οδηγήσουμε στην πάντα ενδιαφέρουσα πατρίδα των Βάσκων με προορισμό το πανέμορφο Σαν Σεμπαστιάν. Η αλήθεια είναι, ότι το Grandland X Ultimate μας εντυπωσίασε πριν καν ξεκινήσουμε τη δοκιμή μας χάρη στο μοναδικό του στυλ και την αύρα καλόγουστης πολυτέλειας, που μεταδίδει οπτικά. Οι 19άρες ζάντες αλουμινίου, η διχρωμία του αμαξώματος και οι προβολείς LED κάνουν το SUV της Opel να δείχνει πολύτιμο, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχουν τα πάντα, από δερμάτινο σαλόνι και εργονομικά καθίσματα έως ένα υπερσύγχρονο σύστημα πλοήγησης και ένα καταπληκτικό ηχοσύστημα της Denon.
Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε μία πληθώρα συστημάτων ασφαλείας και άνεσης, που αναγνωρίζουν την κόπωση του οδηγού και χτυπούν συναγερμό, φρενάρουν αυτόματα το Grandland X Ultimate αν αφαιρεθεί ο οδηγός του μπροστά από εμπόδια, διατηρούν σταθερά αποστάσεις ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και σαρώνουν τον περιβάλλοντα χώρο με κάμερα 360 μοιρών. Κερασάκι στην τούρτα είναι βέβαια το...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!