Ο μπαλαδόρος Βερλάιν και ο τυχεράκιας Οκόν

Ο μπαλαδόρος Βερλάιν και ο τυχεράκιας Οκόν

Οι δύο πιλότοι της Manor μετρούν την μία αποτυχία μετά την άλλη, ωστόσο στο Μεξικό είχαν λόγο για να χαρούν, αν και ο καθένας για εντελώς διαφορετική αιτία.

Ο μπαλαδόρος Βερλάιν και ο τυχεράκιας Οκόν

Οι δύο πιλότοι της Manor μετρούν την μία αποτυχία μετά την άλλη, ωστόσο στο Μεξικό είχαν λόγο για να χαρούν, αν και ο καθένας για εντελώς διαφορετική αιτία. Ο Πασκάλ Βερλάιν προσγειώθηκε εφέτος ανώμαλα στη σκληρή πραγματικότητα της Formula 1. Ο Γερμανός πιλότος της Manor έχει συλλέξει μέχρι τώρα μόλις ένα βαθμό, ενώ μετά τη 17η θέση του στο Γκραν Πρι του Ωστιν προσπάθησε να πνίξει τη λύπη του με μία βόλτα στα αξιοθέατα του Τέξας.

Την Τετάρτη άλλαξε ο Βερλάιν όμως βιολί και το έριξε στο ποδόσφαιρο, προφανώς για να ξεφύγει από το στρες της αποτυχημένης του εφετινής πορείας. «Παίξαμε με μερικούς άλλους πιλότους και με κάποιους επαγγελματίες Μεξικανούς. Το γήπεδο ήταν στην ταράτσα ενός εμπορικού κέντρου, προφανώς δεν υπάρχουν ελεύθεροι χώροι στο έδαφος. Διασκεδάσαμε πολύ και ήταν ένας ωραίος τρόπος, για να προετοιμαστούμε για το Σαββατοκύριακο».

Ευχαριστημένος, αλλά για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ενόψει του Γκραν Πρι του Μεξικού ο Εστεμπάν Οκόν, αν και άποντος προς το παρόν στο εφετινό πρωτάθλημα της Formula 1. Ο ομόσταβλος οδηγός του Βερλάιν προκάλεσε τα γέλια των δημοσιογράφων, όταν αποκάλυψε πού οφείλονταν τα πλατιά του χαμόγελα: «Ο μηχανικός μου, ο Χουάν, είναι Μεξικανός. Δεν γνωρίζει μόνον την πίστα πολύ καλά, αλλά μου δίνει και εξαιρετικές συμβουλές, πού μπορώ να βρω τα καλύτερα τάκος».

Μαζί σου Εστεμπάν!

Best of internet