911 και DS, η ένωση δύο θρύλων!

911 και DS, η ένωση δύο θρύλων!

Δύο cult μοντέλα σε συσκευασία ενός λανσάρισε η ελβετική Autocult, καθώς το νέο αυτοκινητάκι της είναι μισό Porsche 911 και μισό Citroen DS. Ο κινητήρας πού βρίσκεται;

911 και DS, η ένωση δύο θρύλων!

Άλλοι θα θεωρήσουν την ιδέα ευρηματική, άλλοι πάλι θα σουφρώσουν με δυσαρέσκεια τη μύτη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το μοντέλο 911 DS της ελβετικής εταιρείας Αutocult παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, γιατί στο αμάξωμά του ενώνονται δύο θρυλικά αυτοκίνητα του παρελθόντος. Το μισό αυτοκίνητο είναι μία κλασική σπορ Porsche 911 και το άλλο μισό ο θεϊκός βάτραχος της δεκαετίας του 60, δηλαδή η Citroen DS.

Την ιδέα για το συγκεκριμένο υβρίδιο την είχε πριν τρία χρόνια η αμερικανική Brandpowder, η οποία περιορίστηκε ωστόσο στην παρουσίαση μόνον ψηφιακών σκίτσων. Τώρα την αντέγραψε η Autocult, η οποία λανσάρισε το πορτοκαλί μοντελάκι σε κλίμακα 1 προς 18 και το πουλάει σε ειδικά επιλεγμένα καταστήματα στην τιμή των 250 ευρώ περίπου.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τίθεται πάντως το ερώτημα, πού έχει τοποθετηθεί ο κινητήρας. Πίσω, όπως συμβαίνει στις Porsche 911 ή εμπρός, όπως στις Citroen DS; Όσοι πάντως ενδιαφέρονται για το αυτοκινητάκι με τη μάσκα της 911 και το αεροδυναμικό πίσω μέρος της DS, θα πρέπει να βιαστούν, καθώς κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό και έχει γίνει ανάρπαστο.

Best of internet