Η Media Day του Gymkhana GRiD και η νοσταλγία του Ακρόπολις (pics)

Η Media Day του Gymkhana GRiD και η νοσταλγία του Ακρόπολις (pics)

Η Media Day του Gymkhana GRiD και η νοσταλγία του Ακρόπολις (pics)

Στη συνέντευξη Τύπου του Gymkhana GRiD έδωσαν το παρών οι Κεν Μπλοκ, Πέτερ Σόλμπεργκ, Ρέινις Νίτις, Ντμίτρι Σριμπνέι, Λουκ Γούντχαμ, Γιάννης Ακράτος, με τον τελευταίο να τονίζει ότι λείπει από τη χώρας μας ένα τέτοιο μεγάλο event, καθώς και το Ακρόπολις.

Δημοσιογράφοι απ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης έδωσαν το παρών στη Media Day του Gymkhana GRiD, που έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Αφού προηγήθηκε η συνοδήγηση με τους πρωταγωνιστές του αγώνα, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (29-30/10), ακολούθησε η συνέντευξη Τύπου.

Σε αυτή έδωσαν το παρών οι Κεν Μπλοκ, Πέτερ Σόλμπεργκ, Ρέινις Νίτις, Ντμίτρι Σριμπνέι, Λουκ Γούντχαμ, ενώ είχαμε και ελληνική εκπροσώπηση, καθώς παρέστη ο Γιάννης Ακράτος. Ο τελευταίος νοστάλγησε το Ράλι Ακρόπολις και τόνισε ότι λείπει ένα τέτοιο μεγάλο event, όπως είναι επίσης και το Gymkhana GRiD.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Κεν Μπλοκ, ο οποίος μίλησε για το Gymkhana 9, το οποίο ανέβασε στο youtube την προηγούμενη εβδομάδα και είπε, μεταξύ άλλων, ότι ήταν φανταστικό. Ακολούθησε, ο μία φορά νικητής του Ακρόπολις και παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC, Πέτερ Σόλμπεργκ, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και αναφέρθηκε στην πρώτη του παρουσία στο Gymkhana.

Με τη σειρά του, ο Γούντχαλμ ξεκαθάρισε ότι ήδη απολαμβάνει το event, αν και ακόμα ουσιαστικά δεν έχει ξεκινήσει. «Είναι μεγάλη χαρά που στέκονται εδώ κοντά μας 2-3 μεγάλα ονόματα, που είναι μέρος του Ράλι Ακρόπολις. Μας λείπει ένα τέτοιο μεγάλο event. Μετά το Ράλι Ακρόπολις, είναι ό,τι μεγαλύτερο μπορούμε να κάνουμε εδώ πέρα. Είναι μεγάλοι αθλητές, ξέρουν πώς να το παρουσιάσουν αυτό το άθλημα.

Είναι χαρά μας. Πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει κάτι ως motorsport απ' όλο αυτό. Οι Έλληνες αγαπάνε το αυτοκίνητο, αγαπάνε το motorsport και μπορεί να είναι ένας τρόπος να ξεκινήσει το άθλημα του αυτοκινήτου να πάει λίγο πιο ψηλά», δήλωσε ο Ακράτος, που ήταν ο επόμενος στις συνεντεύξεις. «Θα προσπαθήσω να κάνω τους καλύτερους χρόνους στα προκριματικά και να το απολαύσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σριμπνέι.

Το 2014 ήταν η τελευταία μου φορά στο Gymkhana. Τότε ήμουν νεότερος, τώρα είμαι πιο μεγάλος και αυτό είναι πρόβλημα! (γέλια). Όπως και να εχει, είμαι καλά προετοιμασμένος», δήλωσε τελευταίος ο Νίτις. Ακολούθησε μόλις μία ερώτηση από δημοσιογράφους για να πάρουν σειρά οι συνεντεύεξεις ένας εναντίον ενός, αν και η αλήθεια είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις ήταν πολλοί εναντίον ενός, καθώς δεν υπήρχε χρόνος να γίνει κάθε συνέντευξη ξεχωριστά, τη στιγμή που ήταν και μεγάλος ο αριθμός των δημοσιογράφων.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι υπήρχε άκρως καλή διάθεση, ακόμα και για... πειράγματα, ειδικά όταν ο Τέρι Γκραντ δεν έδωσε το χέρι του στον Κεν Μπλοκ, με τον παρουσιαστή της συνέντευξης Τύπου να βρίσκει την ευκαιρία για τα εν λόγω... πειράγματα. Όσον αφορά τον Γκραντ, μίλησε και αυτός στο φινάλε και αναφέρθηκε κυρίως στο τελευταίο Gymkhana του Κεν Μπλοκ, τον οποίο έχει βοηθήσει στα γυρίσματα των βίντεο.

Best of internet