Μεσαίο SUV και από τη DS

Μεσαίο SUV και από τη DS

Μεσαίο SUV και από τη DS

Η νέα γαλλική υπο-μάρκα σχεδιάζει να λανσάρει ένα SUV μοντέλο, το οποίο θα έρθει μέσα στο 2017 και θα... στοχεύει προς τις κορυφαίες πολυτελείς προτάσεις! 

Η DS φαίνεται να έχει... πολλά ακόμη να μας δείξει και μέσα σε αυτά, είναι και ένα νέο SUV μοντέλο που θα παρουσιαστεί εντός του 2017! Αυτό επιβεβαιώθηκε στο AutoExpress, από τον Μαξίμ Πίκατ, επικεφαλής του ομίλου PSA στην Ευρώπη. Το αυτοκίνητο θα ανήκει στη μεσαία πολυτελή κατηγορία και θα έχει απέναντί του αξιόλογους αντιπάλους, όπως η Mercedes-Benz GLC, η BMW X3 και το Audi Q5. 

Μάλιστα, ένα χρόνο αργότερα θα δούμε ακόμη ένα SUV από τους Γάλλους, το οποίο θα είναι μικρότερο σε μέγεθος και θα βασίζεται στο DS3. Το πλάνο της DS περιλαμβάνει και πολλές προτάσεις στην ηλεκτροκίνητη γκάμα της, όπου οι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε αρκετές εκδόσεις ηλεκτροκίνητων οχημάτων με πολλές προτάσεις από πλευράς ισχύος, όπως γίνεται σήμερα με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης. 

Αυτό είναι ιδιαίτερα προχωρημένο για την ώρα, αφού οι περισσότεροι κατασκευαστές προσφέρουν τα ηλεκτρικά τους μοντέλα (όσοι έχουν) με μια και μόνο επιλογή μοτέρ. Επιστρέφοντας στο μεσαίο πολυτελές SUV της DS, λέγεται πως θα έχει μια επαναφορτιζόμενη υβριδική (Plug-In Hybrid) έκδοση και το μικρότερο που θα βασίζεται στο DS3 θα διατίθεται και εξ ολοκλήρου ηλεκτρικό. 

Best of internet