Στα όρη, στα άγρια βουνά με Nissan GT-R

Πέτρος Πιτσίνης
Στα όρη, στα άγρια βουνά με Nissan GT-R
Ένας... γενναίος ιδιοκτήτης αποφάσισε πως το Nissan GT-R του μπορεί να κάνει τα πάντα και το πήγε μέχρι και το Έβερεστ, ολοκληρώνοντας ένα θαυμάσιο ταξίδι!

Ένας άνδρας από τη Σιγκαπούρη πήγε το Nissan GT-R του μέχρι και το κέντρο κατασκηνωτών του Έβερεστ, κατακτώντας μια... ιδιαίτερη πρωτιά. Συγκεκριμένα, έγινε ο πρώτος που πήγε οποιοδήποτε supercar μέχρι εκεί, δείχνοντας πως με προσοχή και αρκετή τόλμη, το υπεραυτοκίνητο της Nissan μπορεί να σε πάει παντού!

Το συγκεκριμένο κέντρο είναι σε υψόμετρο 5.380 μέτρα και το GT-R βρίσκεται σε εργοστασιακή κατάσταση, εκτός από την ελαφρώς αυξημένη απόσταση από το έδαφος για ευνόητους λόγους. Επίσης, ένας νέος προφυλακτήρας εμπρός αυξάνει λίγο ακόμη τη γωνία προσέγγισης του αυτοκινήτου, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο σε κακοτράχαλους δρόμους όπως αυτοί που κινήθηκε το ιαπωνικό μοντέλο.

Επίσης, ο ιδιοκτήτης αναφέρει πως το Nissan του δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στο υψόμετρο, όπου ο αέρας γίνεται λιγότερο πυκνός και συνήθως τα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης παρουσιάζουν δυσλειτουργίες. Τέλος, ο... τολμηρός άντρας θα γυρίσει πίσω στη Σιγκαπούρη περνώντας μέσα από την Κίνα, την Ταϊλάνδη και τη Μαλαισία. Πάντως, όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες, το GT-R δεν είχε καθόλου εύκολο έργο μέχρι να φτάσει στον τελικό του προορισμό!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!