Αυτό είναι το Gymkhana! (pics & vids)

Νίκος Τσιώκος
Αυτό είναι το Gymkhana! (pics & vids)
Αυτό είναι το Gymkhana! Το gazzetta.gr έζησε και σας μεταφέρει τη μοναδική εμπειρία από τη συνοδήγηση μ' έναν εκ των πρωταγωνιστών του Gymkhana GriD.

Ό,τι και να πούμε, λίγο θα είναι! Φανταστικά, τρέλα, «θέλω να οδηγήσω κι εγώ»! Είναι μόνο μερικά από τα συναισθήματα που μπορεί να εκφράσει κανείς έχοντας ζήσει τη μοναδική εμπειρία της συνοδήγησης μ' έναν εκ των πρωταγωνιστών του Gymkhana GRiD, όπως έπραξε και το gazzetta.gr. Μπορεί στο τιμόνι να μην ήταν ο Κεν Μπλοκ ή ο Πίτερ Σόλμπεργκ, αλλά αυτό δεν έχει σημασία (για την ακρίβεια ήταν ο Τέρι Γκραντ).

Μόνο και μόνο που νιώθεις... αυτά που δεν μπορείς να καταλάβεις, αν δεν μπεις στο μπάκετ, είναι αρκετά! Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε όσοι επιθυμούσαμε να μπούμε στη θέση του συνοδηγού ήταν να συμπληρώσουμε κάποια χαρτιά, να φορέσουμε ένα μπλε γιλέκο και να μας... σταμπάρουν! Θαυμάστε, λοιπόν,τα... κάλλη του Gymkhana μέσα από τις φωτογραφίες και φυσικά τα βίντεο του gazzetta.gr, τόσο έξω, όσο και μέσα από την πίστα.

Σε ό,τι αφορά, βέβαια, το «μέσα από το αυτοκίνητο», σας το παρουσιάζουμε με όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα, καθώς δεν είναι και εύκολο να κρατήσεις κάμερα εντός του μπάκετ. Σύντομα, θα έχουμε και το βίντεο από τις επαγγελματικές κάμερες GoPro, που έχουν τοποθετηθεί σε κάθε αγωνιστικό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!