Σημαντικές διακρίσεις για τη Goodyear Dunlop Ελλάς

Σημαντικές διακρίσεις για τη Goodyear Dunlop Ελλάς

Σημαντικές διακρίσεις για τη Goodyear Dunlop Ελλάς

Ένας από τους μεγαλύτερους συνδέσμους επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, το Global Trade Leaders Club, απένειμε ένα βραβείο στη Goodyear Dunlop Ελλάς για το 2016! 

Η εξαιρετικά σημαντική διάκριση του International Europe Award for Quality απονεμήθηκε για το 2016 στην Goodyear Dunlop Ελλάς. Το βραβείο αυτό, απονέμεται κάθε χρόνο από το Global Trade Leaders Club, έναν από τους μεγαλύτερους Συνδέσμους Επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, που έχει στόχο την προαγωγή της επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη. 

Με τη διάκριση αυτή αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται οι εταιρίες που ενσωματώνουν και αναπτύσσουν τη φιλοσοφία και τις διαδικασίες ποιότητας στη δραστηριότητά τους με στόχο την επιχειρηματική αριστεία. Στη φετινή διοργάνωση, η επιλογή της Goodyear Dunlop Ελλάς, πραγματοποιήθηκε από 7.500 μέλη του Global Trade Leaders Club από 95 χώρες από όλο τον κόσμο. 

Το βραβείο για την εταιρία παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της κ. Ν. Σπανός σε λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στο Παρίσι την 24η Οκτωβρίου 2016 με παρουσία σημαντικών εκπροσώπων του πολιτικού, διπλωματικού και επιχειρηματικού κόσμου από όλη την Ευρώπη. Με αφορμή την βράβευση αυτή ο κ. Ν. Σπανός, Γενικός Διευθυντής της Goodyear Dunlop Ελλάς δήλωσε : 

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη διάκριση αυτή που αποτελεί την πιο έμπρακτη αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουμε. Παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στη χώρα μας παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία και τις δεσμεύσεις μας όσον αφορά στην ποιότητα χωρίς κανένα συμβιβασμό. 

Τα άριστα προϊόντα μας σε συνδυασμό με την συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας στις διαδικασίες μας αλλά και τις δραστηριότητές μας αποτελεί μονόδρομο για τη συνέχιση της επιτυχίας μας. Σε αυτή την πορεία θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη ενισχύοντας παράλληλα την αξία του δικτύου μας αλλά και των μαρκών μας».

Best of internet