Επιστρέφει στη Σεπάνγκ ο Ιανόνε

Επιστρέφει στη Σεπάνγκ ο Ιανόνε

Επιστρέφει στη Σεπάνγκ ο Ιανόνε

Ο αναβάτης της Ducati ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό του, όμως θα επιστρέψει στη Σεπάνγκ ύστερα από τέσσερις αγώνες απουσίας. 

Επιστροφή στη δράση για τον Αντρέα Ιανόνε, ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επιστρέφει πιο δυνατός στο MotoGP. Ο αναβάτης της Ducati είχε τραυματιστεί στο Γκραν Πρι στην πίστα του Μισάνο και έχασε τέσσερις αγώνες, ωστόσο στη Σεπάνγκ θα ξανατρέξει κανονικά, όπως δήλωσε η ομάδα του. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι επιτέλους ικανός να επιστρέψω στην πίστα, ελπίζω να είναι ένα καλό Σαββατοκύριακο για εμάς, αν και ξέρω πως δεν θα είναι εύκολο επειδή δεν έχω επανέλθει 100%. Σε κάθε περίπτωση, επέλεξα να γυρίσω στη Σεπάνγκ γιατί μου είναι αρκετά δύσκολο να κάθομαι στο σπίτι και να βλέπω τους αγώνες από την τηλεόραση. Ελπίζω να είμαι γρήγορος και ανταγωνιστικός, όμως πρέπει σίγουρα να καταλάβω την κατάστασή μου, τις δυνατότητές μου και την ταχύτητά μου. Στόχος είναι να πάρω κάποια καλά αποτελέσματα, εκτός απροόπτου» ήταν τα λόγια του Ιταλού. 

Best of internet