Πιο «φτωχό» το επόμενο Volkswagen Golf

Πιο «φτωχό» το επόμενο Volkswagen Golf

Με λιγότερες εκδόσεις από ότι σήμερα θα προσφέρεται η νέα γενιά του δημοφιλούς μικρομεσαίου, προς όφελος του κόστους εξέλιξης! 

Πιο «φτωχό» το επόμενο Volkswagen Golf

Σήμερα, το Volkswagen Golf προσφέρεται σε μια ευρεία γκάμα παραλλαγών, όπως για παράδειγμα το τρίθυρο ή το πεντάθυρο αμάξωμα, την έκδοση station wagon, το τετρακίνητο AllTrack ή το Sportsvan. Η επόμενη γενιά του μοντέλου όμως, που δεν θα αργήσει να παρουσιαστεί, θα κάνει... οικονομία και θα έχει λιγότερες εκδόσεις, με αποτέλεσμα το κόστος εξέλιξης του Golf να είναι μικρότερο. 

Τα παραπάνω, τα είπε ο Χέρμπερτ Ντις, επικεφαλής της εταιρείας στο βρετανικό Autocar. «Πρέπει να απλοποιήσουμε την παραγωγή προσφέροντας το επόμενο Golf σε λιγότερες εκδόσεις, λόγω του ότι κοιτάμε την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας πωλήσεων. Πρέπει να είμαστε πιο δημιουργικοί και αυτό είναι ένα παράδειγμα» ήταν τα λόγια του. Βέβαια, δεν προχώρησε σε κάποια αποκάλυψη για το ποια από τις παραλλαγές του μοντέλου θα μπουν στο... ντουλάπι, ωστόσο το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι λίγη υπομονή, μέχρι και την παρουσίαση του νέου Golf. 

Οι φωτογραφίες είναι ψηφιακά επεξεργασμένες από ανεξάρτητο σχεδιαστή κι όχι επίσημες. 

Best of internet