Η Nissan βάζει το γραφείο σε τέσσερις τροχούς! (pics, vids)

Έναν ολοκληρωμένο εργασιακό χώρο δημιούργησε η Nissan που κυριολεκτικά δεν το λείπει τίποτα, μέσα στο ηλεκτρικό βανάκι e-NV200! 

Σε συνεργασία με την εταιρεία Studio Hardie, η Nissan κατασκεύασε ένα κινητό γραφείο με όλες τις... παροχές, δίνοντας τη δυνατότητα στον εργαζόμενο να δουλεύει ακόμη και στο δρόμο! Ο λόγος που η φίρμα προχώρησε σε αυτή την κίνηση είναι για να τονίσει τις δυνατότητες του ηλεκτρικού βαν της, με το όνομα e-NV200, το οποίο μπορεί να μεταμορφωθεί σε οτιδήποτε. 

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ένα πτυσσόμενο γραφείο, με έναν υπολογιστή αφής, ασύρματο ίντερνετ, LED φωτισμό, δυνατότητα ασύρματης φόρτισης κινητού τηλεφώνου, σύστημα ήχου μέσω Bluetooth, ένα μικρό ψυγείο και μια επαγγελματική καφετιέρα! 

Το e-NV200 WORKSPACe, όπως είναι το πλήρες όνομα του μοντέλου, μπορεί να φορτίσει από εντελώς άδειο έως και το 80% της μπαταρίας του μέσα σε μισή ώρα, αν υπάρχει ο ανάλογος ταχυφορτιστής, ενώ με ένα πλήρες γέμισμα των μπαταριών μπορεί να διανύσει μέχρι και 175 χιλιόμετρα, πριν χρειαστεί ξανά επίσκεψη σε πρίζα. Καθόλου άσχημα δηλαδή για ένα κινητό γραφείο!