Η Nissan βάζει το γραφείο σε τέσσερις τροχούς! (pics, vids)

Η Nissan βάζει το γραφείο σε τέσσερις τροχούς! (pics, vids)

Έναν ολοκληρωμένο εργασιακό χώρο δημιούργησε η Nissan που κυριολεκτικά δεν το λείπει τίποτα, μέσα στο ηλεκτρικό βανάκι e-NV200! 

Η Nissan βάζει το γραφείο σε τέσσερις τροχούς! (pics, vids)

Σε συνεργασία με την εταιρεία Studio Hardie, η Nissan κατασκεύασε ένα κινητό γραφείο με όλες τις... παροχές, δίνοντας τη δυνατότητα στον εργαζόμενο να δουλεύει ακόμη και στο δρόμο! Ο λόγος που η φίρμα προχώρησε σε αυτή την κίνηση είναι για να τονίσει τις δυνατότητες του ηλεκτρικού βαν της, με το όνομα e-NV200, το οποίο μπορεί να μεταμορφωθεί σε οτιδήποτε. 

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ένα πτυσσόμενο γραφείο, με έναν υπολογιστή αφής, ασύρματο ίντερνετ, LED φωτισμό, δυνατότητα ασύρματης φόρτισης κινητού τηλεφώνου, σύστημα ήχου μέσω Bluetooth, ένα μικρό ψυγείο και μια επαγγελματική καφετιέρα! 

Το e-NV200 WORKSPACe, όπως είναι το πλήρες όνομα του μοντέλου, μπορεί να φορτίσει από εντελώς άδειο έως και το 80% της μπαταρίας του μέσα σε μισή ώρα, αν υπάρχει ο ανάλογος ταχυφορτιστής, ενώ με ένα πλήρες γέμισμα των μπαταριών μπορεί να διανύσει μέχρι και 175 χιλιόμετρα, πριν χρειαστεί ξανά επίσκεψη σε πρίζα. Καθόλου άσχημα δηλαδή για ένα κινητό γραφείο! 

Best of internet