Αογιάμα αντί Πεντρόσα και στη Σεπάνγκ

Αογιάμα αντί Πεντρόσα και στη Σεπάνγκ

Ο Χιρόσι Αογιάμα θα αντικαταστήσει τον Ντάνι Πεντρόσα και στο Γκραν Πρι της Μαλαισίας στη Σεπάνγκ, αφού τον κάλεσε η Repsol Honda.

Αογιάμα αντί Πεντρόσα και στη Σεπάνγκ

Ούτε στη Σεπάνγκ θα δώσει το παρών ο Ντάνι Πεντρόσα, μετά τον τραυματισμό του στο Γκραν Πρι της Αραγονίας, με αποτέλεσμα να χάσει, το Μότετζι, το Φίλιπ Άιλαντ και τώρα τη Σεπάνγκ. «Τη Δευτέρα (24/10) υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι η ανάρρωση του τραύματος στην κλείδα του πάει καλά, καθώς είναι στη δεξιά περόνη της κνήμης και στο τέταρτο μετατάρσιο στο αριστερό του πόδι, όπου επίσης έχει κάταγμα», ήταν η ενημέρωση της Honda για τον Ισπανό.

Έτσι, η ιαπωνική ομάδα κάλεσε και πάλι τον δοκιμαστή της, Χιρόσι Αογιάμα, για να τον αντικαταστήσει. Ο Ιάπωνας είχε πράξει το ίδιο και στον αγώνα της χώρας του, όμως τερμάτισε 15ος, ενώ στην Αυστραλία πήρε σειρά ο Νίκι Χέιντεν. Ωστόσο, ο Αμερικανός δεν ήταν διαθέσιμος γι' αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού έχει υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να οδηγήσω για τη Repsol Honda ξανά, καθώς στην Ιαπωνία ήταν λίγο πρόκληση να ξεκινήσω το πρωί του Σαββάτου από το FP3, να προσαρμοστώ με τη μοτοσικλέτα και να βρω τον ρυθμό μου.

Ελπίζω αυτή τη φορά τα πράγματα να πάνε καλά και να βρω μία καλή αίσθηση με τη μοτοσικλέτα από την αρχή. Όλοι μας ευχόμαστε να επιστρέψει σύντομα ο Ντάνι (Πεντρόσα), αλλά μέχρι να ανακάμψει θα κάνω το καλύτερο για τη Repsol Honda», δήλωσε ο Αογιάμα.

Best of internet