Διανομή μπίρας με αυτόνομη νταλίκα! (vid & pics)

Διανομή μπίρας με αυτόνομη νταλίκα! (vid & pics)

Η Otto και η Anheuser-Busch πραγματοποίησαν την πρώτη διανομή μπίρας με νταλίκα που δε χρειάζεται οδηγό!

Διανομή μπίρας με αυτόνομη νταλίκα! (vid & pics)

Το πρώτο εμπορικό φορτίο μεταφέρθηκε με αυτόνομη νταλίκα σε συνεργασία της εταιρείας Otto με την Anheuser-Busch. Αυτή μετέφερε τη γνωστή μπίρα Budweiser και δε χρειάστηκε την παρουσία οδηγού στο μπροστινό κάθισμα. Βέβαια, υπήρξε άνθρωπος εντός του οχήματος, ο οποίος έβαλε τον αυτόματο πιλότο και είχε τη δυνατότητα να απολαύσει το περιοδικό του για 193 χιλιόμετρα.

Το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν έχει το νου του μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τον αυτόματο πιλότο. Η απόσταση που διένυσε η εν λόγω νταλίκα αυτόνομα ήταν από το Φορτ Κόλινς μέχρι το Ντένβερ του Κολοράντο μέσω του αυτοκινητόδρομου Ι-25. «Η απίστευτη επιτυχία αυτής της μεταφοράς του φορτίου είναι ένα παράδειγμα του τι μπορείς να κάνεις, όταν έχεις αυτόνομη τεχνολογία.

Επίσης, υποδεικνύει τη σημαντικότητα της συνεργασίας με προνοητικές πολιτείες, όπως το Κολοράντο, και καινοτόμες εταιρείες, όπως η Anheuser-Busch. Αγκαλιάζοντας αυτή την τεχνολογία αμφότεροι οι οργανισμοί συνεισφέρουν ενεργά στη δημιουργία ενός πιο ασφαλούς και πιο αποδοτικού δικτύου μεταφοράς.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε φτάσει σε αυτό το ορόσημο μαζί και ανυπομονούμε να ξεδιπλώσουμε την τεχνολογία μας στους αυτοκινητόδρομους της χώρας», δήλωσε ο συνιδρυτής της Otto, Λίορ Ρον, μετά την πετυχημένη διανομή της μπίρας.

Best of internet