Γιατί έτρεμε το φυλλοκάρδι του Χάμιλτον;

Γιατί έτρεμε το φυλλοκάρδι του Χάμιλτον;

Ο Βρετανός οδήγησε στο Τέξας έχοντας συνεχώς στο μυαλό του τον εφιάλτη μίας νέας απρόσμενης μηχανικής βλάβης, που θα μπορούσε να του στερήσει και πάλι τη νίκη.

Γιατί έτρεμε το φυλλοκάρδι του Χάμιλτον;

Το Γκραν Πρι των ΗΠΑ ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης για τον Χάμιλτον, μέχρι να περάσει τη γραμμή του τερματισμού. Ο Βρετανός, που πέτυχε στην πίστα του Ωστιν την 50η νίκη της καριέρας του, δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι ήταν «ένα ατέλειωτο απόγευμα. Ένιωθα κάθε δόνηση μέσα στο αυτοκίνητο. Το μόνο που έκανα, ήταν να προσεύχομαι και να πραγματοποιώ λιγότερες αλλαγές σχέσεων. Ναι, σε κάθε γύρο με έπιανε ο πανικός, ότι μπορεί να χαλάσει πάλι κάτι. Όταν πέρασα τη γραμμή του τερματισμού, ευχαρίστησα το αυτοκίνητό μου και χάιδεψα το κόκπιτ».

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 ποντάρει τώρα πλέον στα στατιστικά στοιχεία της Formula 1. Όπως ανέφερε ενόψει του Γκραν Πρι του Μεξικού, «η αξιοπιστία δεν μπορεί να είναι κανονικά 100% στη διάρκεια μίας ολόκληρης σεζόν. Θα συμβεί όμως κάτι τέτοιο στην περίπτωση του Ρόσμπεργκ; Θα δείξει. Εγώ πάντως δεν μπορώ να επαναπαυθώ σε αυτό».

Αν εκπληρωθούν οι προσδοκίες του Χάμιλτον και εγκαταλείψει ο Ρόσμπεργκ στο Μεξικό, τότε ξεκινά ουσιαστικά πάλι το πρωτάθλημα από την αρχή με μία νίκη του Βρετανού εκεί.

Best of internet