Αυτή είναι η πιο μοδάτη Rolls Royce!

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτή είναι η πιο μοδάτη Rolls Royce!
Με χρώματα που θα... φορεθούν πολύ και διαφορετικό ντιζάιν από αυτό που έχουμε συνηθίσει, η φίρμα φτιάχνει τις πιο στιλάτες Dawn που έχουμε δει!

Η Rolls Royce συνηθίζει να κατασκευάζει ειδικές εκδόσεις των μοντέλων της και αυτή η συγκεκριμένη της Dawn, είναι από τις πιο ξεχωριστές. Πολυτελή αξεσουάρ, κορυφαίας ποιότητας υλικά και ελεύθερη φαντασία δημιουργούν την Dawn "Inspired by Fashion" όπως είναι και το όνομά της.

Αρχικά, βάφτηκε σε λευκό χρώμα και η υφασμάτινη κουκούλα που έχει το ρόλο της οροφής μπορεί να είναι πορτοκαλί (mandarin), κόκκινη (mugello red) ή μπλε (cobalto blue), τα τρία βασικά χρώματα της ανοιξιάτικης/καλοκαιρινής κολεξιόν του 2017.

Στο εσωτερικό, το λευκό με το μαύρο είναι οι κυρίαρχες αποχρώσεις και διάφορες κόκκινες πινελιές αναλαμβάνουν να δώσουν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα.

Μάλιστα, η φίρμα έχει «ντύσει» κάποιες επιφάνειες με κορυφαίας ποιότητας μετάξι, που συνοδεύει το δέρμα και το αλουμίνιο που κατά βάση συναντάμε στην καμπίνα της Dawn. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να παραγγείλουν την ειδική αυτή Rolls Royce από τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!