Μια Suzuki GSX-R σε σμίκρυνση!

Μια Suzuki GSX-R σε σμίκρυνση!

Μια Suzuki GSX-R σε σμίκρυνση!

Με κινητήρα 250 κυβικών εκατοστών, η μικρή σπορ μοτοσυκλέτα της Suzuki έρχεται για να ταράξει τα νερά στην αγορά των δύο τροχών!   

Η Suzuki έχει δείξει πολλές φορές τι μπορεί να κάνει με τις GSX-R1000, ακόμη και με τη Hayabusa, όμως τώρα έρχεται για να εδραιωθεί και στις μικρές κατηγορίες. Με το GSX-250R, η οικονομία κίνησης, μαζί με την ευχρηστία και την ευελιξία «παντρεύονται» με τη σπορ φιλοσοφία και τις σβέλτες επιδόσεις, δημιουργώντας ένα δελεαστικό πακέτο. Η μοτοσυκλέτα παρουσιάστηκε στην έκθεση CIMA της Κίνας και χρησιμοποιεί ένα μηχανικό σύνολο απόδοσης 24,7 ίππων και 23,5 Nm ροπής. 

Παρά τη supersport εμφάνιση, η θέση οδήγησης είναι άνετη και δεν προβληματίζει στην καθημερινή κίνηση μέσα στην πόλη, ενώ οι δίσκοι σε όλους τους τροχούς αναλαμβάνουν να φρενάρουν σωστά τη μικρή Suzuki. Ένα ακόμη εντυπωσιακό στοιχείο είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με τις πολλές ενδείξεις και την ύπαρξη μέτρησης μέσης κατανάλωσης, στοιχεία που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην κατηγορία! Σε λίγο καιρό, θα μάθουμε πότε η νέα GSX-250R θα ξεκινήσει να διατίθεται. 

Best of internet