Παρουσίασε τα M Performance Parts η BMW

Γιώργος Βαρίνος
Παρουσίασε τα M Performance Parts η BMW
Η BMW Group Hellas παρουσίασε στον Ασπρόπυργο τα γνήσια αξεσουάρ της M Performance, τα οποία είναι διαθέσιμα για όσους έχουν ή σκοπεύουν να αγοράσουν ένα μοντέλο της γερμανικής μάρκας.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να ενημερωθούν για τα νέα γνήσια αξεσουάρ της M Performance είχαν όσοι βρέθηκαν στο κέντρο εκπαίδευσης της BMW Group Hellas στον Ασπρόπυργο, όπου έγινε η παρουσίασή τους.

Αυτά είναι διαθέσιμα για τα μοντέλα από τη 1-Series μέχρι την 7-Series, καθώς και για τα μοντέλα Χ, είτε οι πελάτες είναι κάτοχοι, είτε σκοπεύουν να αγοράσουν κάποιο εξ' αυτών στο μέλλον. Την εισήγηση έκανε ο Φώτης Τέμπελος, ο οποίος παρουσίασε τα προϊόντα με τη σφραγίδα Μ, ενώ αναφέρθηκε και σε πιο τεχνολογικά θέματα, κυρίως για την επεξεργασία του ανθρακονήματος και την εφαρμογή στα M Performance Parts.

Από εκεί και πέρα, τα πάντα έχουν κατασκευαστεί με τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ της γερμανικής μάρκας, ενώ έχουν και εγγύηση. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το παρών εκεί έδινε και μία 420d με διάφορα αξεσουάρ M Performance, καθώς κι ένα Mini John Cooper Works.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!