Αυτό είναι το νέο Hyundai Azera (pics)

Αυτό είναι το νέο Hyundai Azera (pics)

Αυτό είναι το νέο Hyundai Azera (pics)

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες teaser, που δείχνουν πώς θα μοιάζει το νέο Azera, το οποίο αναμένεται να έχει πιο δυναμικό και πιο αγωνιστικό στιλ.

Το νέο Azera ετοιμάζει η Hyundai, με την κορεάτικη μάρκα να δίνει στη δημοσιότητα και φωτογραφίες teaser, οι οποίες δείχνουν πώς θα μοιάζει αυτό. Το νέο μοντέλο αναμένεται να έχει πιο δυναμικό και πιο αγωνιστικό στιλ, ενώ το αμάξωμά του θα σχετίζεται περισσότερο με αυτό του Genesis G80, παρά με τα προηγούμενα.

Αυτό διότι η Hyundai σκοπεύει να φέρει νέα εποχή στον σχεδιασμό του Αζέρα, όπως αναφέρεται και σε δήλωση της φίρμας. «Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του ολοκαίνουριου Azera εκπροσωπεύει μία δραματική αποχώρηση από το στιλ του προκατόχου του, ενώ παίρνει συμβουλές από τα προηγούμενα μοντέλα για να εξασφαλίσει ότι θα είναι και πάλι ριζικά αναγνωρίσιμο ως η νεότερη γενιά μιας ξεχωριστής κατηγορίας».

Όσον αφορά τους κινητήρες και άλλες προδιαγραφές, ακόμα δεν έχει γίνει κάτι επίσημα γνωστό, όμως υπάρχει πιθανότητα για τον τελευταίας γενιάς τετρακύλινδρο της Hyundai, για έναν V6 βενζίνης με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων κι έναν υβριδικό, με τον τελευταίο να είναι διαθέσιμος μόνο στην Κορέα. Τέλος, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν το νέο Azera θα κάνει ντεμπούτο φέτος στο Λος Άντζελες (18-27/11), στο Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο ή στη Νέα Υόρκη τον Απρίλιο.

Best of internet