Διατηρεί το Moto GP η Μαλαισία

Διατηρεί το Moto GP η Μαλαισία

Ο Υπουργός Αθλητισμού της Μαλαισίας, Κχαΐρι Τζαμαλουντίν τόνισε ότι η χώρα του θα διατηρήσει το Moto GP και επιβεβαίωσε το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Formula1.

Διατηρεί το Moto GP η  Μαλαισία

Αφού ο υπεύθυνος της πίστας της Σεπάνγκ, Ντατούκ Αχμάντ Ραζλάν Αχμάντ Ραζάλι, ανέφερε ότι τσεκάρεται το ενδεχόμενο η Μαλαισία να τεθεί εκτός Formula1 μετά το 2018, ήρθε και η επιβεβαίωση από τον Υπουργό Αθλητισμού της χώρας, Κχαΐρι Τζαμαλουντίν. «Πρέπει να σταματήσουμε να φιλοξενούμε την F1, τουλάχιστον για λίγο.

Το κόστος είναι πολύ υψηλό και τα έσοδα περιορσμένα. Όταν φιλοξενήσαμε πρώτη φορά την F1, ήταν μία μεγάλη συμφωνία. Ήταν ο πρώτος αγώνας στην Ασία εκτός από την Ιαπωνία. Τώρα υπάρχουν πάρα πολλές τοποθεσίες. Κανένα πλεονέκτημα, καμία καινοτομία», έγραψε, αρχικά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαιώνοντας το σενάριο για αποχώρηση από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ωστόσο, πρόσθεσε πως η Μαλαισία θα διατηρήσει το Moto GP. «Η Σεπάνγκ θα προσφέρει για αγώνες που κοστίζουν λιγότερο, θα διατηρήσει το Moto GP, που ακόμα είναι δημοφιλές, θα ξοδέψει χρόνο στην εξέλιξη στην αύξηση της πρόσβασης του κοινού στα track days».

Best of internet