Ρεκόρ προσέλευσης στην «Αυτοκίνηση 2016»

Γιώργος Βαρίνος
Ρεκόρ προσέλευσης στην «Αυτοκίνηση 2016»
Σπάει τα... κοντέρ η φετινή Έκθεση «Αυτοκίνηση 2016», καθώς ο αριθμός των επισκεπτών έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Τα νέα μοντέλα, οι ελληνικές πρεμιέρες και η παρουσία αυτοκινήτων που δε βλέπεις και κάθε μέρα (π.χ. GT-R) φαίνεται πως κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των Ελλήνων για να κάνουν έστω μία επίσκεψη στην Έκθεση «Αυτοκίνηση 2016», που λαμβάνει χώρα στην αίθουσα ξιφασκίας στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού από το περασμένο Σάββατο (22/10).

Γι' αυτό και το πρώτο τριήμερο έχουν σπάσει τα... κοντέρ, με περισσότερους από 25000 θεατές να έχουν περάσει από εκεί για να δουν τα μοντέλα που εκτίθενται από τις μάρκες που έχουν δηλώσει παρούσες. Υπενθυμίζουμε ότι αυτές είναι οι Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes, Mini, Nissan, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Smart, SsangΥong, Subaru, VW και Volvo, ενώ τη διαφορά κάνει η Yamaha για να υπάρχει και κάτι από τους δύο τροχούς.

Από εκεί και πέρα, είναι μεγάλος και ο αριθμός των επισκεπτών που έδειξε ενδιαφέρον για να παραγγείλει καινούριο όχημα, καθώς συμφέρει να αγοράσεις από την Έκθεση από το να πας σε κάποια αντιπροσωπεία. Έτσι, ελπίζουμε να είναι ακόμα μεγαλύτερο το ενδιαφέρον μέχρι και την Κυριακή (30/10), όταν η «Αυτοκίνηση 2016» θα κλείσει τις πύλες της, τη στιγμή που για την ώρα τα 25 χιλιάρικα και κάτι παραπάνω είναι το καλύτερο... ταμείο στην εποχή της οικονομικής κρίσης.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι τα ωράρια λειτουργίας είναι 15:00-21:00 από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη, 10:00-21:00 ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και το Σαββατοκύριακο, με το εισιτήριο να κοστίζει 6 ευρώ γενική είσοδος, 3 για ΑΜΕΑ, φοιτητές και ανέργους, ενώ η είσοδο είναι δωρεάν για παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, με την απαραίτητη προϋπόθεση να συνοδεύονται.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!