Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η «Αυτοκίνηση 2016»

Πέτρος Πιτσίνης
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η «Αυτοκίνηση 2016»
Η έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο φιλοξενεί πολλά νέα και ενδιαφέροντα μοντέλα, για όλα τα γούστα!

Από τις 22 έως και τις 30 του Οκτώβρη η έκθεση «Αυτοκίνηση FISIKON 2016» είναι ο... απόλυτος προορισμός, για τους λάτρεις των τεσσάρων τροχών και όχι μόνο!

Με πολλά ολοκαίνουργια μοντέλα και Πανελλαδικές πρεμιέρες, η έκθεση της Αθήνας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού σας περιμένει από τις 15:00 έως και τις 21:00 καθημερινά, ενώ την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή θα ανοίξει τις πύλες της από τις 10:00 το πρωί!

Εκεί μπορεί να δει κανείς τις περισσότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, δίνουν το παρόν οι: Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes, Mini, Nissan, Porsche, Renault, SsangYong ,Seat, Skoda, Smart, Subaru, VW και Volvo, αλλά και η Yamaha.

Οι τιμή του εισιτηρίου είναι 6€ για τους ενήλικες, 3€ για πολύτεκνους, ανέργους, ΑμΕΑ και παιδιά από 12 ετών και άνω και δωρεάν για τα παιδιά κάτω των 12 ετών. Παρακάτω, ακολουθούν μερικές από τις πιο σημαντικές εμφανίσεις της έκθεσης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!