Jeep Camp στη Γλυφάδα

Γιώργος Βαρίνος
Jeep Camp στη Γλυφάδα
Εκ νέου τη λειτουργία ξεκίνησε το Jeep Camp στη Γλυφάδα από το περασμένο Σάββατο (22/10) και θα είναι ανοιχτό κάθε Σαββατοκύριακο.

Την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της οδήγησης εκτός δρόμου με τα μοντέλα της Jeep έχουν όσοι ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το Jeep Camp στη Γλυφάδα. Αυτό άνοιξε ξανά τις... πύλες του το περασμένο Σάββατο (22/10) και θα είναι ανοιχτό κάθε Σαββατοκύριακο από τις 10:00 μέχρι τις 16:00 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 87, με τη διαδρομή να διαρκεί 15 λεπτά.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Jeep

Jeep Camp: Οδήγησε τον θρύλο του off-road και ζήσε την εμπειρία

Οι ικανότητες των μοντέλων της Jeep στην κίνηση εκτός δρόμου είναι παγκοσμίως γνωστές εδώ και 75 χρόνια με τα μοντέλα της εμβληματικής εταιρίας να κατακτούν απάτητα μονοπάτια σε όλο τον πλανήτη.

Η off-road οδήγηση πίσω από το τιμόνι ενός Jeep είναι μία πραγματικά απίστευτη εμπειρία και τώρα, οι φίλοι της εταιρίας μπορούν να την ζήσουν από πρώτο χέρι στο Jeep Camp στην Γλυφάδα, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο off-road περιβάλλον που έχει σχεδιαστεί για να αποκαλύπτει τα εντυπωσιακά όρια πρόσφυσης των μοντέλων της μάρκας, πάντα με ασφάλεια. To Jeep Camp ξεκίνησε εκ νέου την λειτουργία του από το Σάββατο 22/10 και θα είναι ανοικτό κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Lancia - Jeep Hellas θα περιμένει τους φίλους της μάρκας και τις οικογένειές τους, για να τους δώσει τη δυνατότητα να οδηγήσουν τις διάφορες εκδόσεις του Jeep Renegade στο αυθεντικό τους περιβάλλον και να ενημερωθούν αναλυτικά για τα χαρακτηριστικά του μοντέλου, καθώς και τους διαφορετικούς τρόπους απόκτησης που έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρούν το άγχος από την αγορά ενός αυτοκινήτου σήμερα.

Το Jeep Camp περιλαμβάνει περάσματα από βαθιές παγίδες νερού και λάσπης, τραμπάλα, ανάβαση, κατάβαση και πλευρική κίνηση με μεγάλες κλίσεις, αλλά και κίνηση σε βραχώδες περιβάλλον, δοκιμασίες που όλα τα Jeep έχουν σχεδιαστεί για να υπερβαίνουν με άνεση, αποδεικνύοντας περίτρανα την υπεροχή τους.

Οι φίλοι της Jeep μπορούν να ενημερώνονται για το Jeep Camp καλώντας στα τηλέφωνα της AutoOne, επίσημου διανομέα της Jeep στο νομό Αττικής.

Jeep Camp Γλυφάδας

Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 87

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 16:00

Διάρκεια διαδρομής 15’

Jeep - AutoOne Γλυφάδα Jeep - AutoOne Αμαρουσίου

Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 88 Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 30
Τηλέφωνο: 210 9644691 Τηλέφωνο: 210 6890600

Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2016 11 / 2016

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!