Golf GTI Clubsport: Το πιο... άγριο Volkswagen (pics)

Γιώργος Βαρίνος
Golf GTI Clubsport: Το πιο... άγριο Volkswagen (pics)
Το Golf GTI Clubsport είναι το πιο... άγριο Volkswagen με δίλιτρο κινητήρα και 265 ίππους, που μπορούν να φτάσουν τους 290, και πλέον έχει έρθει στη χώρα μας και στην Έκθεση «Αυτοκίνηση 2016».

Φουλ επίθεση από τη Volkswagen, η οποία έφτιαξε το πιο... άγριο μοντέλο της. Ο λόγος για το Golf GTI Clubsport, το οποίο βρίσκεται για πρώτη φορά και στη χώρα μας, καθώς είναι παρόν στο περίπτερο της γερμανικής μάρκας στην Έκθεση «Αυτοκίνηση 2016».

Το νέο Golf έρχεται με... άγριες διαθέσεις διότι το... περιεχόμενο κάτω από το καπό είναι ένας δίλιτρος κινητήρας με τούρμπο, ο οποίος αποδίδει 265 ίππους και φτάνει μέχρι και τους 290 με τη λειτουργία overboost, ενώ επιτυγχάνει την επιτάχυνση από στάση σε 100 χλμ./ώρα σε 6,3 δεύτερα.

Επίσης, μία... αγριάδα προσφέρουν και τα πολλά βοηθήματα αεροδυναμικής, τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος, ο νέος προφυλακτήρας του, ενώ οι μαύροι καθρέφτες και οι νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών του προσθέτουν έναν σπορ χαρακτήρα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι βγαίνει σε τέσσερις εκδόσεις δύο τρίθυρες, μία με χειροκίνητο και μία με αυτόματο διπλού συμπλέκτη κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, και δύο ανάλογες πεντάθυρες. Όσον αφορά την τιμή του, αυτή ξεκινάει από τις 34950 ευρώ και αφορά το τρίθυρο με το χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ φτάνει μέχρι τις 37950 ευρώ (πεντάθυρο με αυτόματο κιβώτιο).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!