Φαβορί οι Μάγκνουσεν, Οκόν για Renault

Γιώργος Βαρίνος
Φαβορί οι Μάγκνουσεν, Οκόν για Renault
Οι Κέβιν Μάγκνουσεν και Εστεμπάν Οκόν θεωρούνται τα φαβορί για την κατάληψη της μίας από τις δύο θέσεις στη Renault για το 2017.

Ακόμα δεν έχει αποφασίσει η Renault για το ποιος θα πάρει τη δεύτερη θέση το 2017 για να πλαισιώσει τον Νίκο Χούλκενμπεργκ. Στην ομάδα του Ένστοουν δε βιάζονται να πράξουν κάτι τέτοιο, αλλά αυτή τη στιγμή τα φαβορί είναι δύο. Ο λόγος για τους Κέβιν Μάγκνουσεν και Εστεμπάν Οκόν.

Ωστόσο, ο Δανός συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, με δεδομένο ότι το μέλλον του Γάλλου είναι στα χέρια της Mercedes, η οποία θα προτιμούσε να τον προορίσει για τη Force India, την οποία... τροφοδοτεί με κινητήρες. Βέβαια, το ότι δε βιάζονται οι Γάλλοι σημαίνει ότι είναι και πρόθυμοι να περιμένουν μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Οκόν.

Από εκεί και πέρα, η Renault βλέπει την περίπτωση του Βαλτέρι Μπότας να απομακρύνεται, καθώς δεν κατέληξαν σε συμφωνία οι συζητήσεις στο Όστιν. Έτσι, όλα δείχνουν ότι θα έρθει η ανακοίνωση της παραμονής του Φινλανδού από τη Williams, η οποία αναμένεται να γνωστοποιήσει και την απόκτηση του Λανς Στρολ, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Φελίπε Μάσα.

Τέλος, μία επιλογή που δε συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες είναι και ο Εστεμπάν Γκουτιέρεζ, αλλά σε τέτοια περίπτωση θα έχουμε... τράμπα με τον Μάγκνουσεν στη Haas.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!