Ρόσι: «Αυτό που χρειαζόμασταν»

Γιώργος Βαρίνος
Ρόσι: «Αυτό που χρειαζόμασταν»
Ο Βαλεντίνο Ρόσι είχε αυτό που χρειαζόταν στον αγώνα του Φίλιπ Άιλαντ για να τερματίσει δεύτερος, ενώ εκκίνησε από την 15η.

Το... αίμα του πίσω για την κακή χθεσινή του μέρα πήρε ο Βαλεντίνο Ρόσι. Ο «Γιατρός» είχε το χειρότερο αποτέλεσμά του, μετά το 2011, στις κατατακτήριες δοκιμές, εκκίνησε 15ος, αλλά επειδή είναι... τρελός ο Doctor δεν το έβαλε κάτω, έκανε αυτό που ξέρει να κάνει πάντα και τερμάτισε δεύτερος για να ανέβει στο βάθρο.

Ο VR46 τόνισε πως είχε αυτό που χρειαζόταν, αφού ένιωθε πολύ καλά από την ώρα που ξύπνησε το πρωί. «Αυτό το πρωί, όταν ξύπνησα, ήμουν ήδη πιο χαρούμενος και το ζέσταμα (Warm Up) μου έδωσε πολύ καλή δύναμη. Ήξερα ότι είχα καλό ρυθμό και αυτό που μπορούσα να πάρω ήταν το βάθρο. Οι πρώτοι δέκα γύροι ήταν πραγματικά καλοί.

Όταν έφτασα τον Καλ (Κράτσλοου), ήταν ο στόχος μου επειδή ήμουν λίγο πιο δυνατός από αυτόν τον πρωί. Όμως, ήταν αρκετά δυνατός, όπως είναι πάντα στο Φίλιπ Άιλαντ. Το δεύτερο μισό του αγώνα ήταν πιο δύσκολο, αλλά ήταν αυτό που χρειαζόμασταν, μετά το κακό αποτέλεσμα στο Μότετζι και χθες, που ήταν η πιο απογοητευτική μέρα της σεζόν.

Είμαι χαρούμενος, πήρα μερικούς βαθμούς από τον Λορένθο στη μάχη για τη δεύτερη θέση, αλλά αυτό που θέλω πραγματικά είναι να κάνω καλούς αγώνες. Η Σεπάνγκ θα είναι δύσκολη, όμως είμαστε αρκετά δυνατοί. Ο στόχος θα είναι να φτάσω στο βάθρο», είπε ο εννιάκις παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος έχει δύο ακόμα χρονιές για να κυνηγήσει τον δέκατο τίτλο της καριέρας του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!