Μάρκεζ: «Ήταν λάθος μου, συγγνώμη» (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Μάρκεζ: «Ήταν λάθος μου, συγγνώμη» (vid)
Ο Μαρκ Μάρκεζ παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος για να έχει πτώση στον δέκατο γύρο και ζήτησε συγγνώμη από τη Repsol Honda, καθώς θα μπορούσε να κερδίσει έναν ακόμα αγώνα.

Μπορεί ο τίτλος να έχει κριθεί, όμως ο Μαρκ Μάρκεζ θα μπορούσε να κερδίσει έναν ακόμα αγώνα στην Αυστραλία. Ωστόσο, η πτώση του στον δέκατο γύρο δεν του το επέτρεψε, με τον Ισπανό να παραδέχεται ότι ήταν δικό του το λάθος και να ζητάει συγγνώμη από τη Repsol Honda που δεν της χάρισε μία ακόμη νίκη.

«Πρώτα απ' όλα, θέλω να πω συγγνώμη στην ομάδα μου επειδή έκανα ένα λάθος σήμερα. Κάναμε τα πάντα τέλεια και απλά χάσαμε ένα αποτέλεσμα την Κυριακή. Αν πάλευα για τον τίτλο, θα ήταν εντελώς διαφορετικός αγώνας, καθώς δε θα ρίσκαρα τόσο πολύ. Σήμερα ξεκίνησα δυνατά διότι ήξερα ότι έπρεπε να κάνω τη διαφορά στην αρχή.

Διατηρούσα την απόσταση, αλλά σ' ένα από τα πιο δύσκολα σημεία για φρενάρισμα φρένα πολύ αργά και αντί να πάρω πιο ανοιχτή γραμμή προσπάθησα να συνεχίσω. Παραμένουμε χαρούμενοι επειδή ήδη έχουμε κατακτήσει τον τίτλο, αλλά θα θέλαμε να κερδίσουμε περισσότερους αγώνες. Ήταν εντελώς δικό μου λάθος.

Κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν ήμουν πολύ προσεκτικός στα σημεία φρεναρίσματος και αυτή τη φορά ρίσκαρα περισσότερο, οπότε αυτή η πτώση δεν έχει να κάνει καθόλου με τα ελαστικά της Pirelli. Τώρα έχουμε άλλον έναν αγώνα την επόμενη εβδομάδα και απλά θα σκεφτούμε αυτόν. Συγχαρητήρια στον Καλ (Κράτσλοου) για τη μεγάλη νίκη του», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!