Πολύ καλά αποτελέσματα για την Ελληνική Ομάδα

Γιώργος Βαρίνος
Πολύ καλά αποτελέσματα για την Ελληνική Ομάδα
Το Rotax Max Challenge Grand Finals 2016, έλαβε τέλος και η ελληνική αποστολή πήρε το δρόμο της επιστροφής καθώς έκανε αισθητή την παρουσία της και φέτος, με πολύ καλές εμφανίσεις των οδηγών μας.

Μια δύσκολη εβδομάδα κύλησε στην πίστα καρτ «Circuito internazionale di Napoli», στο Sarno της Ιταλίας αλλά και όπως κάθε χρόνο, κυριάρχησε για ακόμα μια φορά, η εξαιρετική οργάνωση των event αλλά και του αγώνα υψηλού επιπέδου από την Rotax Brp - Powertrain.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Micro Max, ο Κωνσταντίνος Νουσόπουλος, με μηχανικό τον Σωτήρη Γαλάτση, τερμάτισε στην 18η θέση με μία εξαιρετική και πολλά υποσχόμενη πρώτη συμμετοχή του μικρού Κωνσταντίνου σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στην κατηγορία Senior Max, ο έμπειρος Χρήστος Σαγανάς με μηχανικό τον Στάθη Ξηνταβελόνη τερμάτισε στην 14η θέση της τελικής παγκόσμιας κατάταξης με μια πολύ καλή παρουσία στο γενικό σύνολο του Rotax Max Challenge Grand Finals 2016. Στην 16η θέση τερμάτισε επάξια ο Άκης Βασιλέρης, με μηχανικό τον Γιώργο Πολυχρονίδη και με μία επίσης εξαιρετική προσπάθεια από αυτό το δίδυμο, και στην κατηγορία DD2 Masters, ο Μανώλης Τζαμαριαδάκης, με μηχανικό τον Κώστα Θεοφίλου, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, όμως ως επί πολλά έτη αγωνιζόμενος και συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Rotax πάνω από μία φορά, σημείωσε μία καλή παρουσία.

Η ελληνική αποστολή στο Rotax Max Challenge Grand Finals 2016, στο Sarno της Ιταλίας ήταν οργανωμένη από τον εξαιρετικά δραστήριο αντιπρόσωπο της Rotax στην Ελλάδα, Δημήτρη Γαλάτση.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους.

Δείτε εδώ τα τελικά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!