Στο Hilton «θεματική» σουίτα McLaren!

Γιώργος Βαρίνος
Στο Hilton «θεματική» σουίτα McLaren!
Ένας τυχερός εραστής των αγώνων Formula 1 έχει κλείσει ήδη την κορυφαία σουίτα του ξενοδοχείου Hilton Mexico City για το επερχόμενο Σαββατοκύριακο 28-30 Οκτωβρίου που θα γίνει ο αγώνας της Formula 1.

Μάλιστα για την περίπτωση οι ιθύνοντες του ξενοδοχείου, φρόντισαν να δώσουν πρόσθετο χρώμα στην συγκεκριμένη σουίτα, προς τιμή της επίσημης συνεργασίας -που μετρά μάλιστα 11 χρόνια- του Brand name Hilton με την ομάδα της McLaren. Μάλιστα οι δύο επίσημοι οδηγοί της ομάδας φρόντισαν οι ίδιοι να προτείνουν ιδέες για να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία Formula 1, στους τυχερούς που θα επισκεφτούν την σουϊτα και θα φιλοξενηθούν σε αυτήν. Έτσι εκτός από τα προφανή, όπως είναι τα ελαστικά της Pirelli, μαι ολόκληρη στολή, τα κράνη και οι σημαίες εκκίνησης-τερματισμού, υπάρχουν ακόμα, μπουρνούζια με τα ονόματα των πιλότων στην πλάτη, μια ρέπλικα τιμονιού από μονοθέσιο, πολλά βιβλία και DVD της ιστορίας της McLaren-Honda αλλά και αναμνηστικά δώρα όπως, καπελάκια και μικρά μοντέλα μονοθεσίων.

Να θυμίσουμε πως και πέρυσι, η εταιρεία των ξενοδοχείων Hilton, γιόρτασε την συνεργασία 10 ετών με την δημιουργία μιας αντίστοιχης σουίτας στο Hilton Abu Dhabi.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!