Έπεσα από υπερβολική σιγουριά

Γιώργος Βαρίνος
Έπεσα από υπερβολική σιγουριά
Ο Μαρκ Μάρκεζ παραδέχεται πως ένας από τους λόγους για την πτώση του από την πρώτη θέση του Αυστραλιανού Grand Prix, ήταν η πρόσθετη εμπιστοσύνη που είχε μετά την νίκη του στον προηγούμενο αγώνα και τον τρίτο τίτλο

Ο Ισπανός στις προηγούμενες δηλώσεις του μετά την νίκη του και την κατάκτηση του πρωταθλήματος είχει πει... «...στους επόμενους αγώνες που δεν θα έχω στο νου μου το πρωτάθλημα, θα δείτε τον παλιό Μαρκ.»

Και... είχε δίκιο!!! Τον είδαμε.

Στον 10ο γύρο, ο Μάρκεζ σε ένα δυνατό φρενάρισμα στην φουρκέτα «Honda» έχασε το μπροστινό και έπεσε εγκαταλείποντας καθώς η μοτοσυκλέτα του καταστράφηκε. Εξηγώντας το περιστατικό αργότερα, ο Μάρκεζ παραδέχθηκε ότι το γεγονός πως είχε ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, τον έσπρωξε να οδηγήσει με διαφορετικό τρόπο, γεγονός που του κόστισε. «Όταν έχεις κατακτήσει το στόχο σου, που είναι το πρωτάθλημα, οδηγείς με έναν διαφορετικό τρόπο, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Νομίζεις ότι το όριο είναι πιο μακρυά. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα μεγάλο αγώνα, αλλά ήταν αποκλειστικά δικό μου λάθος. Λυπάμαι για την ομάδα, γιατί έκαναν μια απίστευτη δουλειά αυτό το Σαββατοκύριακο και επίσης, για τη Honda, αλλά δεν είμαι ρομπότ. Μερικές φορές κάνω και λάθη».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!