Ρικιάρντο: «Φουλ επίθεση!»

Ρικιάρντο: «Φουλ επίθεση!»

Ρικιάρντο: «Φουλ επίθεση!»

Λόγο για φουλ επίθεση έκανε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο ενόψει του αυριανού αγώνα στο Όστιν, με τον Αυστραλό να μην ανησυχεί για την επιλογή των ελαστικών.

Δεν ανησυχεί για τη στρατηγική που επέλεξε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο (εκκίνηση με την πολύ μαλακή γόμα και όχι με τη μαλακή), με τον Αυστραλό να τονίζει ότι έχει μία καλή ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα στον αυριανό αγώνα του Όστιν. «Δεν ανησυχώ. Περιμέναμε να εξελιχθεί έτσι.

Ο Μαξ (Φερστάπεν) ήθελε να δοκιμάσει τη μαλακή γόμα στο Q2 και ήμουν χαρούμενος που δοκίμασα την πολύ μαλακή γόμα. Ήμουν λίγο πιο άνετος με αυτή χθες στις μεγάλες ευθείες. Αυτός ήταν ο λόγος που είχα ένα καλύτερο πλασάρισμα. Η ημέρα ήταν αρκετά καλή. Όχι πολύ κοντά στη Mercedes, όμως περιμέναμε να είναι πολύ δύσκολο να τους κερδίσουμε.

Είχαμε καλή διαφορά από τη Ferrari. Το μονοθέσιο λειτουργούσε αρκετά καλά, έχουμε μία καλή ευκαιρία αύριο και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε», είπε, αρχικά. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν εννοεί φουλ επίθεση και απάντησε καταφατικά. «Ναι! Θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά ελπίζω η πολύ μαλακή γόμα να μου δώσει μερική πρόσφυση.

Οι συνθήκες της πίστας άλλαξαν λίγο σήμερα. Είμαι ο μοναδικός στις δύο πρώτες σειρές που θα εκκινήσω με την πολύ μαλακή γόμα. Δε θα διαρκέσει τόσο πολύ, αλλά ίσως μου δώσει ένα μικρό πλεονέκτημα στην εκκίνηση. Είναι μία καλή πίστα και μπορείς να προσπεράσεις. Υπάρχουν λίγες στροφές, όπου μπορείς να αλλάξεις γραμμή».

Best of internet