Ρόσμπεργκ: «Δε θα σκέφτομαι τον τίτλο»

Ρόσμπεργκ: «Δε θα σκέφτομαι τον τίτλο»

Ρόσμπεργκ: «Δε θα σκέφτομαι τον τίτλο»

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ τόνισε ότι δε θα σκέφτεται τη μάχη του τίτλου κατά τη διάρκεια του αυριανού αγώνα στο Όστιν, παρά μόνο να κερδίσει, και πιστεύει πως και από τη δεύτερη θέση έχει ευκαιρία για τη νίκη.

Η μάχη του τίτλου και το γεγονός ότι έχει το προβάδισμα στη βαθμολογία δεν αγχώνει τον Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος τόνισε ότι δε θα τη σκέφτεται καν κατά τη διάρκεια του αυριανού αγώνα στο Όστιν, παρά μόνο να κερδίσει και να αυξήσει τη διαφορά από τον Λιούις Χάμιλτον. «Δε θα τα σκέφτομαι όλα αυτά (τη μάχη του τίτλου).

Απλά θέλω να κερδίσω τον αγώνα αύριο. Ποτέ δεν μπόρεσα να κερδίσω των Γκραν Πρι των ΗΠΑ και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Έχω συγκεντρωθεί πλήρως σε αυτό», δήλωσε, αρχικά, ο Γερμανός. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το ότι έχανε χρόνο από τον ομόσταυλό του στο πρώτο κομμάτι. «Δεν υπήρχε τίποτα ξεχωριστό. Απλά προτιμούσα το δεύτερο και το τρίτο κομμάτι σήμερα και ο Λιούις (Χάμιλτον) ήταν πιο γρήγορος στο πρώτο, τόσο απλά.

Έκανα έναν αρκετά καλό γύρο, παρά ταύτα. Ήταν ενοχλητικό που είδα ότι ο Λιούις με νίκησε, όταν πέρασε τη γραμμή, αλλά έτσι εξελίσσεται μερικές φορές. Όπως έχουμε δει φέτος, οι κατατακτήριες δεν είναι τόσο σημαντικές, οπότε από τη δεύτερη θέση έχω και πάλι μία καλή ευκαιρία αύριο», ήταν η απάντησή του.

Best of internet