Χάμιλτον: «Έχω δουλέψει στις εκκινήσεις»

Γιώργος Βαρίνος
Χάμιλτον: «Έχω δουλέψει στις εκκινήσεις»
Ο Λιούις Χάμιλτον τόνισε ότι έχει δουλέψει στις εκκινήσεις για να έχει μία καλή στον αγώνα του Όστιν, η οποία θα του δώσει την ευκαιρία να πανηγυρίσει τη νίκη.

Οι εκκινήσεις είναι το... μελανό σημείο του Λιούις Χάμιλτον τη φετινή χρονιά, όμως φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω του τις κακές που έκανε σε προηγούμενους αγώνες. Ο Βρετανός τόνισε ότι έχει δουλέψει πάνω σε αυτές, ώστε να φύγει καλά στο Όστιν και να πανηγυρίσει τη νίκη, που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για τον τίτλο.

«Έχουμε δουλέψει σκληρά τις τελευταίες εβδομάδες και βελτιωθήκαμε σε πολλούς τομείς, οπότε είναι ωραία αίσθηση να είμαι εδώ και το εκτιμώ αυτό. Έχω δουλέψει στις εκκινήσεις όλο το τριήμερο και έχω θετική αίσθηση γι' αυτό. Νιώθω εκπληκτικά.

Είναι η πρώτη μου pole, εδώ και πολλά χρόνια το προσπαθούσα και πολλοί καλοί άνθρωποι προσπαθούσαν να με βοηθήσουν να την κατακτήσω, οπότε είμαι χαρούμενος για τη σημερινή μέρα», δήλωσε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη του pole στην αμερικανική πίστα.

Όσο για το πρόβλημα με την έβδομη ταχύτητα που ανέφερε στον γύρο εξόδου για την τελευταία του προσπάθεια στο Q3, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα. «Είπαν ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!