Μαθαίνοντας τους ποδοσφαιριστές να οδηγούν τα supercars

Γιώργος Βαρίνος
Μαθαίνοντας τους ποδοσφαιριστές να οδηγούν τα supercars
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές μπορούν να γίνουν... τοπ και στην οδήγηση μέσω ενός προγράμματος, το οποίο τους μαθαίνει πώς να οδηγούν και να χειρίζονται τα supercars που διαθέτουν.

Λίγο τα πολλά χρήματα, λίγο η λατρεία με τ' αυτοκίνητα, βρίσκει τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές να έχουν στη διάθεσή τους πολυτελή αυτοκίνητα σε πολύ νεαρή ηλικία, αλλά να μην ξέρουν πώς να τα χειριστούν, ώστε να έχουν αρκετά ατυχήματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν φορούσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ηλικία 23 ετών και έχασε τον έλεγχο της Ferrari 599 GTB, που είχε τότε στη διάθεσή του, σε τούνελ κοντά στο Μάντσεστερ. Όμως, αυτό παύει να ισχύει για τους τοπ κλάσης παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι διοργανωτές του αγγλικού πρωταθλήματος συμφώνησαν με την Premier Sports Network, η οποία στηρίζει τους ποδοσφαιριστές εκτός γηπέδων, και την HR Owen, γνωστή αντιπροσωπεία πολυτελών οχημάτων, που μετράει πολλούς εκ των κορυφαίων της στρογγυλής θεάς στο πελατολόγιό της, ώστε να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα οδήγησης, ώστε να γίνουν τοπ και σε αυτό το κομμάτι και να γνωρίζουν πώς να χειριστούν τα πολλά... άλογα που κρύβουν τα supercars κάτω από το καπό τους.

«Οι αντιπρόσωποι πουλάνε στους ποδοσφαιριστές αυτά τα ισχυρά αυτοκίνητα, αλλά λίγοι ενδιαφέρονται αν μπορούν να τα οδηγήσουν», δήλωσε ο Σπένσερ Χιντζ, συνιδρυτής της PSN. Έτσι, φαίνεται πως στο Νησί φροντίζουν, ώστε να μην υπάρξουν άλλα συμβάντα και οι αθλητές να μην κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους, κάτι που δεν είναι και δύσκολο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!