Λορένθο: «Το χειρότερο σενάριο τα σλικ»

Γιώργος Βαρίνος
Λορένθο: «Το χειρότερο σενάριο τα σλικ»
Ο Χόρχε Λορένθο τόνισε πως ήταν το χειρότερο σενάριο, όπως αποδείχτηκε, τα σλικ ελαστικά στις κατατακτήριες δοκιμές της Αυστραλίας.

Από τη 12η θέση θα εκκινήσει τον αγώνα της Αυστραλίας ο Χόρχε Λορένθο, ο οποίος χαρακτήρισε τα σλικ ελαστικά ως το χειρότερο σενάριο για τις κατατακτήριες δοκιμές του Φίλιπ Άιλαντ. Ο Ισπανός στάθηκε στις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην πίστα της Αυστραλίας και στην προσπάθειά του να προκριθεί από το Q1 στο Q2.

«Φτάσαμε στη δεύτερη περίοδο των κατατακτηρίων δοκιμών τυχαία επειδή κάποιοι αναβάτες έβαλαν ανάμεικτα ελαστικά, όταν η πίστα δεν ήταν ακόμη έτοιμοι. Γι' αυτό μπορέσαμε να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση στο Q1 και να περάσουμε στο Q2, όμως σε αυτή την περίοδο τα σλικ ήταν το χειρότερο σενάριο για να κάνω το βήμα που χρειαζόμουν σε αυτές τις δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες.

Δεν ήμασταν τυχεροί με τον καιρό, υπήρχε πολύ βροχή και μετά καθόλου, είχε πολύ αέρα και πολύ κρύο. Με δεδομένες όλες τις αρνητικές περιστάσεις, σήμερα δεν ήταν δυνατό για μένα να είμαι γρήγορος», ήταν τα λόγια του τρις παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!