Το ελαστικό ευθύνεται, λέει ο Ρόσι

Πέτρος Πιτσίνης
Το ελαστικό ευθύνεται, λέει ο Ρόσι
Ο «Γιατρός» θα ξεκινήσει 15ος στον αγώνα της Αυστραλίας και αποδίδει αυτή του την κακή επίδοση στην έλλειψη αίσθησης που είχε από το ελαστικό του.

Στο Φίλιπ Άιλαντ ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν είναι στις... μέρες του, αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια καλή θέση για τον αγώνα και θα ξεκινήσει 15ος. Παρόμοιο περιστατικό έχουμε να δούμε από το Γερμανικό Γκραν Πρι του 2011, όπου είχε ξεκινήσει 17ος! Ωστόσο, ο VR46 έχει να δώσει... εξηγήσεις και λέει:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα. Δεν ήμουν σε κανένα σημείο δυνατός. Δεν το περίμενα γιατί χθες δεν ήμουν τόσο κακός στο βρεγμένο. Ένιωθα δηλαδή αρκετά καλά με τη μοτοσυκλέτα, μπορούσα να κάνω μερικούς καλούς γύρους. Σήμερα όμως οι συνθήκες ήταν διαφορετικές και όλα ήταν απλά λάθος.

Κάναμε και κάτι λάθη με τα ελαστικά, όμως το πρόβλημα ήταν ότι ήμουν συνεχώς αργός, δεν είχα καλή αίσθηση. Δείχνει πως δεν τα πάμε καλά σε τέτοιες συνθήκες, ρισκάρουμε πολύ όμως πάμε αργά είναι απογοητευτικό γιατί δεν μπορώ να οδηγήσω στο όριο. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με το εμπρός ελαστικό. Δεν μπορούμε να το φέρουμε σε σωστή θερμοκρασία, ούτε εγώ, ούτε και ο Λορένθο»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!