ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Τo στέικ έβαλε φτερά στον Ρικιάρντο

Τo στέικ έβαλε φτερά στον Ρικιάρντο

Τo στέικ έβαλε φτερά στον Ρικιάρντο

Κάουμποϊ θα ήθελε να γίνει ο Αυστραλός οδηγός της Red Bull, που οδήγησε στο Τέξας τρακτέρ και δεν δίστασε να χαλάσει τη διατροφή του για το χατίρι ενός τεράστιου στέικ!

Τη Γη της Επαγγελίας του βρήκε στο Τέξας ο Ντάνιελ Ρικιάρντο. Ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull φαντάζεται τον εαυτό του σαν κάουμποϊ στην Αγρια Δύση και εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στις ΗΠΑ για το Γκραν Πρι της Formula 1.

Ο Ρικιάρντο επισκέφθηκε ένα τυπικό ράντσο του Τέξας, όπου οδήγησε μεταξύ άλλων και τρακτέρ, ενώ παρακολούθησε από κοντά την καθημερινότητα ενός κάουμποϊ.

Ο Αυστραλός αγνόησε εκείνη την ημέρα το αυστηρό διατροφικό του πλάνο, για να απολαύσει ένα τεράστιο, ζουμερό στέικ. Όπως δήλωσε μάλιστα, «ακόμη και αν πήρα τώρα βάρος, θα είμαι παρόλα αυτά γρηγορότερος το Σαββατοκύριακο, επειδή είμαι τόσο ευτυχισμένος, που βρίσκομαι εδώ».

Στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής επιβεβαιώθηκε τελικά, ότι φτερά μπορεί να δώσει εκτός από τη Red Bull και ένα στέικ αμερικανικών διαστάσεων. Συγκεκριμένα, ο Ρικιάρντο πέτυχε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο με δύο δέκατα του δευτερολέπτου διαφορά από τον πρώτο Ρόσμπεργκ. Ανάλογες ήταν βέβαια και οι δηλώσεις του: «Ήταν μία πραγματικά καλή ημέρα. Ειχαμε καλούς και σταθερούς χρόνους και κάναμε πρόοδο. Σήμερα τη νύχτα δεν θα έχουμε πλέον πολύ δουλειά, λίγες ρυθμίσεις στις λεπτομέρειες φαίνεται ότι θα είναι αρκετές».

Συμπλήρωσε επίσης, ότι «αν διατηρήσουμε τη σημερινή μας ταχύτητα και την Κυριακή απέναντι στις Mercedes, τότε θα έχουμε έναν ευχάριστο αγώνα. Και εδώ μπορείς να προσπεράσεις».