Και στη συνέχεια, Ρόσμπεργκ!

Πέτρος Πιτσίνης
Και στη συνέχεια, Ρόσμπεργκ!
Η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών στο Όστιν μόλις έληξε και αυτή τη φορά, ο καλύτερος χρόνος σημειώθηκε από τη Mercedes του Νίκο Ρόσμπεργκ!

Αντιστροφή ρόλων είχαμε στο Όστιν, όπου μετά από την κυριαρχία του Χάμιλτον στην πρώτη περίοδο, ο Νίκο Ρόσμπεργκ πήρε... το αίμα του πίσω! Κατάφερε να ρίξει ακόμη περισσότερο το χρόνο ενώ ο Βρετανός ομόσταυλός του δεν ήταν δεύτερος αλλά τρίτος, αφού τον πέρασε και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο με τη Red Bull του.

Τέταρτο καλύτερο χρόνο «έγραψε» ο Σεμπάστιαν Φέτελ ο οποίος ήταν πιο δυνατός από την προηγούμενη περίοδο και ο Μαξ Φερστάπεν που δοκίμασε για πρώτη φορά στο Όστιν τα μαλακά ελαστικά, είναι στην πεντάδα. Χούλκενμπεργκ, Πέρεζ και Μπάτον είχαν την έκτη, έβδομη και όγδοη θέση αντίστοιχα, ενώ στους δέκα πιο γρήγορους «πρόλαβαν» να μπουν και οι Αλόνσο, Ραϊκόνεν.

Τέλος, Πάλμερ και Σάινθ είχαν από μια... ατυχία στη δεύτερη περίοδο αφού βγήκαν από την πίστα, όμως μπόρεσαν και οι δύο να συνεχίσουν, ενώ η κόκκινη σημαία έκανε για λίγο την εμφάνισή της ώστε να μαζευτούν τα θραύσματα από την άσφαλτο. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμαστικών στο Όστιν, ακριβώς από κάτω.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!