Η γρηγορότερη Alfa Romeo Giulia θα είναι η GTA;

Πέτρος Πιτσίνης
Η γρηγορότερη Alfa Romeo Giulia θα είναι η GTA;
Μπορεί η QV των 510 ίππων να είναι η κορυφαία πρόταση στην γκάμα της Giulia, ωστόσο δεν αποκλείεται να έρθει και μια ακόμη ισχυρότερη, με τον κωδικό GTA!

Δεν κάθεται σε... ησυχία η Alfa Romeo με τη Giulia και αυτό γιατί δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών θέλουν τη μιλανέζικη φίρμα να ετοιμάζει την έκδοση GTA! Σύμφωνα με το AutoEvolution, η εταιρεία δεν αποκλείεται να αναβιώσει τον θρυλικό κωδικό και να γίνει η νέα γρηγορότερη Giulia, καθώς θα είναι πιο ισχυρή από την QV.

Αν όντως συμβεί αυτό και λανσαριστεί, η αύξηση της ιπποδύναμης δεν θα είναι δραματική, όμως θα γίνει ακόμη πιο εστιασμένη στη γρήγορη οδήγηση με πιο σκληρές ρυθμίσεις στην ανάρτηση και περισσότερα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Βέβαια, εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως δεν έχει γίνει κάποια συγκεκριμένη αναφορά από την Alfa Romeo, οπότε δεν βγάζουμε ακόμη ασφαλή συμπεράσματα. Η καλύτερη στιγμή πάντως για το λανσάρισμα μιας τέτοιας έκδοσης θα είναι αργότερα, όταν το μοντέλο θα κοντεύει να ολοκληρώσει τον πρώτο «κύκλο» ζωής του και θα ετοιμάζεται για το facelift. Θα περιμένουμε, λοιπόν!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!