Apple iPhone 7 εξερράγη και κατέστρεψε αυτοκίνητο (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
Apple iPhone 7 εξερράγη και κατέστρεψε αυτοκίνητο (pics)
Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στην Αυστραλία, όταν το smartphone της Apple έπιασε φωτιά και κατέστρεψε ένα Volkswagen Golf, δημιουργώντας αρκετά ερωτηματικά!

Στα... χνάρια του Samsung Galaxy Note 7 βάδισε ένα Apple iPhone 7, όταν έπιασε φωτιά και κατέστρεψε το εσωτερικό ενός Volkswagen Golf τέταρτης γενιάς. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και του smartphone, υποστηρίζει πως είχε αφήσει το κινητό του ανάμεσα σε κάτι ρούχα εντός του οχήματος και πήγε για σερφ.

Όταν γύρισε, είδε πως κάτι πάει... λάθος, καθώς είχαν μαυρίσει όλα τα τζάμια και έβγαινε καπνός μέσα από την καμπίνα του Golf! Ο ίδιος αποδίδει την ευθύνη στο προϊόν της Apple και η τελευταία ερευνά το γεγονός, καθώς δεν θα ήθελαν με τίποτα να έχουν ένα σκάνδαλο σαν και αυτό της Samsung, που έπληξε τόσο την οικονομία της εταιρείας, όσο και το όνομά της.

Ακόμη, η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός για την ώρα και έχει επικεντρωθεί στις έρευνές της, οπότε και θα περιμένουμε να βγει το πόρισμα των ελέγχων για να βγάλουμε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Ο Ματ Τζόουνς (ιδιοκτήτης του iPhone) τόνισε πως πήρε το κινητό πριν από περίπου μια εβδομάδα και σε αυτό το διάστημα δεν χρησιμοποίησε κάποιο φορτιστή εκτός του γνήσιου που συνόδευε τη συσκευή, ούτε είχε κάποια πτώση με αποτέλεσμα να προκαλέσει τη δυσλειτουργία της.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!