Η Huracan έκανε... bodybuilding!

Γιώργος Βαρίνος
Η Huracan έκανε... bodybuilding!
Βελτιωτικός οίκος από την Ιαπωνία αποφάσισε να κάνει... bodybuilding στη Lamborghini Huracan με το... μυώδες body kit, το οποίο της πρόσθεσε!

Η Liberty Walk είναι γνωστή εταιρεία βελτιώσεων σε αυτοκίνητα από την Ιαπωνία και αυτή τη φορά επέλεξε να... πειράξει τη Lamborghini Huracan. Ωστόσο, το έπραξε αυτό εξωτερικά και όχι εσωτερικά, αφού έμεινε άθικτος ο ατμοσφαιρικός V10 κινητήρας βενζίνης των 5.2 λίτρων με τους 610 ίππους και τις εξαιρετικές επιδόσεις, όπως τα 3,2 δεύτερα για να επιταχύνει από στάση σε 100 χλμ./ώρα.

Ο εν λόγω βελτιωτικός οίκος, λοιπόν, αποφάσισε να προσθέσει ένα body kit στην Huracan, όμως αυτό ήταν πολύ... μυώδες, ώστε να φαίνεται πως το εν λόγω μοντέλο έκανε... bodybuilding! Όσον αφορά το body kit, περιλαμβάνει νέο μπροστινό σπόιλερ, πίσω διαχύτη, ποδιές στο πλάι, νέα πίσω αεροτομή, ενώ η Liberty Walk ανέλαβε και τη σμίκρυνση της απόστασης από το έδαφος με τις νέες αεραναρτήσεις από την Airrex.

Από εκεί και πέρα, όχι μόνο... πείραξε την Huracan, αλλά ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος τη διέθεσε και σε δύο εκδόσεις, μία με όλα τα προαναφερθέντα σε fiberglass και μία με ενισχυμένο πολυμερές με ανθρακονήματα (CFRP).

Ο λόγος που έγινε αυτό ήταν να μην επιβαρυνθεί το συνολικό βάρος, τη στιγμή που κοστολογείται στις 26226 ευρώ για το fiberglass και στις 30157 ευρώ για το CFRP. Τέλος, οι αγοραστές θα πρέπει να υπολογίζουν και επιπλέον 8645 ευρώ για τις αεραναρτήσεις, ώστε να υπολογίσουν το συνολικό κόστος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!