Ποινή για Ρόσι

Γιώργος Βαρίνος
Ποινή για Ρόσι
Ποινή δέχτηκε ο Βαλεντίνο Ρόσι για λάθος με τα βρόχινα ελαστικά στο FP2, διαγράφηκε ο χρόνος του σε αυτή την περίοδο και κινδυνεύει με συμμετοχή στο Q1.

Από την πρώτη περίοδο των κατατακτηρίων δοκιμών κινδυνεύει να συμμετάσχει ο Βαλεντίνο Ρόσι. Ο «Γιατρός» δέχτηκε ποινή για χρήση των βρόχινων ελαστικών για παραπάνω από δέκα γύρους, όπως προβλέπει η Michelin, με αποτέλεσμα να διαγραφεί ο χρόνος του στο FP2.

Έτσι, στον συνδυασμό των χρόνων είναι 20ός (αποτέλεσμα που είχε στο FP1) και θα λάβει μέρος στο Q1, αν δεν κάνει έναν πολύ καλό χρόνο στο FP3 για να τον φέρει στην πρώτη 12άδα. «Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες σήμερα. Δυστυχώς, είχαμε κακό καιρό, είχε πολύ κρύο και πολύ νερό. Το πρωί τρέξαμε για 20 λεπτά σε αποδεκτές συνθήκες και δεν ήταν τόσο άσχημα.

Ήμουν αρκετά δυνατός. Το απόγευμα έπεσε η θερμοκρασία και υπήρχε πολύ νερό, οπότε δεν μπορούσαμε να τρέξουμε. Δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε με τη μοτοσικλέτα, ώστε να διατηρήσουμε την αρκετά καλή αίσθηση που είχαμε στην αρχή των δοκιμών, όμως την ίδια στιγμή χάσαμε τη ζέστη και πρέπει να περιμένουμε το αύριο», δήλωσε ο VR46.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!